AcasăActualitatePĂRĂSEȘTE ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ – Vasile Barbul și-a anunțat demisia de la Primăria...

PĂRĂSEȘTE ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ – Vasile Barbul și-a anunțat demisia de la Primăria Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

PĂRĂSEȘTE ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ  Vasile Barbul a ales să își dea demisia din funcția de director general al Direcției Publice de Dezvoltare Publică din cadrul Primăriei Baia Mare. Acesta a făcut anunțul public pe pagina personală de pe rețeaua de socializare Facebook.

În mesajul publicat, Barbul a lăsat să se înțeleagă că renunță complet la administrația publică.

Am încheiat azi un capitol important din viața mea, am fost implicat în administrația locală mult mai mult timp decât am crezut că va fi atunci când, în 1996, am ajuns consilier local și apoi viceprimar 8 ani la rând.

Aș minți să spun ca imi pare rău, dar tot la fel de mult aș minți ascunzând faptul că nu m-am simțit confortabil în această postură niciodată. Azi sunt gata să o iau de la capăt și chiar dacă nu va fi deloc ușor, nu mi-e frică să lucrez orice.

Le mulțumesc colegilor și colaboratorilor sinceri și onești pt anii petrecuți împreună. Să auzim numai de bine!!”, a spus acesta.

ActualMM

Sursă foto.

 

Citește și: http://2.actualmm.ro/s-a-ales-cu-dosar-penal-baimarean-cercetat-pentru-comiterea-de-infractiuni-la-regimul-circulatiei-pe-drumurile-publice/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA