AcasăActualitateSocialACTUALIZARE: DE-A RÂSUL-PLÂNSUL: Elevii din Recea primesc cornuri care au expirat în...

ACTUALIZARE: DE-A RÂSUL-PLÂNSUL: Elevii din Recea primesc cornuri care au expirat în 2011 sau expiră în 2018 (FOTO CITITORI)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Pe adresa de email a redacției am primit mai multe mesaje din partea unor părinți care au copiii la școlile generale din comuna Recea. Mesajele erau însoțite de fotografii elocvente și de câteva întrebări. 

Elevii din zona amintită au primit ultimele zile cornurile din programul guvernamental ambalate frumos și la timp. La fel și laptele. Nimic deosebit până aici. Dar dacă ne uităm mai atent la data expirării ce este trecută pe ambalaj, începi să îți faci cruci cu toate mâinile: unele au expirat prin 2011, alte vor expira prin 2018. „Copilul mi-a adus cornul acasă și mi-a aratat. Expirase în 28 mai 2011. L-am desfăcut și să stiți că era proaspăt. M-am gândit că este o greșeală. După doua zile am constatat că acesta va expira prin 2018. Spre surprinderea mea acesta nu a fost atât de pufos și proaspăt. Am vorbit și cu alți părinți și toți mi-au spus același lucru. Să fie oare vreo greșeală a celui care ambalează cornurile?” ne-au scris părinții.

Contactat telefonic primarul comunei Recea, Octavian Pavel s-a aratăt surprins de situație. „Nu mi-a spus nimeni nimic despre așa ceva. Iau imediat legatura cu directorul școlii și vă resun”. Așa a și făcut primarul, în nici cinci minute ne-a contactat: „Dimineață vom verifica corn cu corn. Eu cred ca este o eroare de tipărire. Nu se poate să fie expirat din 2011 sau să expire prin 2018 cum ați spus dumneavoastră. Dimineață vom verifica și dacă este ceva în neregulă vom lua măsuri” a spus Octavian Pavel.

Daca ati surprins fotografii sau imagini video care pot deveni stire va rugam sa ni le trimiteti pe adresa: contact@2.actualmm.ro. Noi le vom publica pentru a le vedea toti maramuresenii si nu numai.

ACTUALIZARE

Primarul comunei Recea și directorul unității de învățământ au verificat astăzi toate cornurile primite. „Sunt cele mai bun cornuri pe care le primim în cadrul acestui program. Am sesizat brutaria dar și Consiliul Județean care se ocupă de acest program. Datele respective apar din cauza imprimării. Ne-au dat asigurări ca totul este proaspăt și părinții nu au de ce să își facă griji în această privință” a declarat directorul unității de învățământ din Recea.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA