AcasăActualitateSocialCASTANE 2018 – Standul societății Vital, prezent în Centrul Vechi pentru băimăreni

CASTANE 2018 – Standul societății Vital, prezent în Centrul Vechi pentru băimăreni

spot_img

DISTRIBUIȚI

CASTANE 2018  În perioada 28 – 30 septembrie 2018, societatea VITAL S.A. a participat la evenimentul cel mai reprezentativ al municipiului Baia Mare – Castane 2018, prin realizarea unui stand propriu. Acesta a fost amplasat în Piața Libertății și a fost vizitat de părinți și copii dornici să afle mai multe despre noi.

Reprezentanții societății (Relații Publice, IT, Serviciu Comercial si Laborator analize fizico-chimice și microbiologice) au purtat discuții legate de activitatea societății VITAL, cu utilizatorii. Întrebările primite de la diversele categorii de public au fost un instrument util de a fi în contact cu mulțumirile/nemulțumirile acestora.

În tot acest timp micuții au fost dornici să coloreze în binecunoscuta Carte de colorant  “Picătura știe tot“, să modeleze baloane cu animatorul pirat sau să descopere Drumul Apei în cadrul unui joc gigant care avea drept pioni elemente utilizate de instalatorii societății (robineți, mufe de reducție, teuri și coturi). La final, toți copii au fost recompensați cu diferite articole promoționale inscripționate cu sigla VITAL.

Un mare avantaj al participării S.C. VITAL S.A. la acest eveniment îl reprezintă faptul ca acesta presupune un contact direct între cei care participă la eveniment și societatea noastră. Astfel societății îi este atribuită o față umană, fapt care influențează pozitiv  felul în care va fi percepută de public.

Societatea VITAL S.A. le mulțumește pe această cale tuturor celor care ne-au vizitat standul sau au participat la această acțiune și îi îndrumă să nu aibă nicio reținere în a ne comunica sugestii care pot duce la îmbunătățirea serviciilor furnizate.

Comunicat de presă SC Vital SA

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA