AcasăActualitateSCANDAL ÎN SPORT! - Cristi Balaj: „Am intrat în contact cu persoana...

SCANDAL ÎN SPORT! – Cristi Balaj: „Am intrat în contact cu persoana infectată”

spot_img

DISTRIBUIȚI

O angajată a Laboratorului Antidoping Bucureşti, care a fost la serviciu până în data de 15 aprilie, a fost, astăzi, confirmată pozitiv cu COVID-19, scrie GSP.ro.

Directorul laboratorului, Cristina Stan, a declarat pentru Gazeta Sporturilor: „A fost confirmată pozitiv. Cât a venit la muncă nu a avut niciun simptom. Apoi a intrat în concediu de odihnă. Ieri am fost anunțată de persoana respectivă că se simte rău și că are o stare febrilă. Urma să meargă la spital. Astăzi am fost înștiințată că rezultatul este pozitiv la COVID-19„.

Lucra la un laborator suspendat!

Întrebată ce căuta la muncă respectiva angajată, Stan a spus: „Ce căuta la muncă? Trebuie să înțelegeți activitatea dintr-un laborator. Noi nu primim doar probe, avem și alte treburi de făcut. Adrese de la Guvern, facturi, au venit teste externe de la Agenția Mondială, s-au emis buletine de analiză pentru testele în desfășurare… Să nu credeți că o chemam la muncă dacă n-avea ce face„.

Din informațiile ziarului, Cristina Stan nu i-a informat pe cei de la ANAD de situația subordonatei respective! Dar miercuri seară le-a trimis un mail tuturor angajaților săi și le-a spus să nu mai vină la muncă. Asta în ciuda faptului că rezultatul pozitiv al testului a venit abia azi în jurul prânzului.

Am informat deja DSP-ul, le-am oferit numele tuturor celor din laborator și acum așteptăm un răspuns de la ei. Nu are nimeni simptome și sperăm să fim bine cu toții„, a mai spus Cristina Stan, potrivit GSP.ro

Cristi Balaj: „Am intrat în contact cu persoana cu coronavirus”

– Domnule Balaj, ne puteți spune ce s-a întâmplat la laborator?
– Laboratorul unde lucra respectiva doamnă care a fost depistată pozitiv nu este în subordinea noastră. Dar ne desfășurăm activitatea în aceeași clădire. Anumite spații sunt comune și aici mă refer la ușa de acces în incintă, holul de la intrare, angajații de la pază care verifică constant camerele unde se păstrează probele. Toată lumea intră în contact cu ei.

– Dar doamna de ce mai venea la muncă dacă activitatea era suspendată?
– Nu comentez oportunitatea doamnei de a veni la birou atât timp cât laboratorul ne-a informat oficial că a suspendat preluarea de probe, de dinaintea declanșării stării de urgență.

– Aveți detalii suplimentare despre starea doamnei?
– Dânsa a avut primele simptome încă de pe 15 aprilie, miercurea trecută, când nu s-a simțit bine și a intrat în concediu. A anunțat-o pe directoarea de la laborator de decizia ei, dar pe durata week-end-ului starea s-a agravat.

Citește continuarea articolului, AICI.

Sursă: GSP.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA