AcasăActualitate112ATAC LA ADRESA LEGII, în mijlocul orașului! Polițist local din Baia Mare...

ATAC LA ADRESA LEGII, în mijlocul orașului! Polițist local din Baia Mare atacat cu scaunul, în miez de zi, de un vânzător ambulant pe care și-a permis să îl verifice:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un eveniment grav a avut loc pe strada Cosmonauților din Baia Mare. Un vânzător ambulant a aruncat un scaun din plastic în direcția unui polițist local care îndrăznise să îl verifice.

Conform informațiilor VasileDale.ro, echipa Poliției Locale Baia Mare a fost trimisă în zona unui magazin de pe strada Cosmonauților, unde un bărbat vindea legume și fructe pe stradă fără a avea autorizație.

Polițistul local i-a cerut actele bărbatului, dar acesta a devenit agresiv, a folosit un limbaj injurios și a refuzat să se identifice. În momentul în care polițistul local a început să îi completeze procesul verbal de contravenție, vânzătorul ambulant a apucat scaunul de plastic pe care stătea în stradă și l-a aruncat în direcția polițistului.

Cu puțin noroc, polițistul a reușit să se ferească în ultimul moment, dar insultele au continuat. Între timp, vânzătorul ambulant și-a luat legumele și fructele pe care le avea într-un cărucior care aparținea magazinului de pe trotuar și a intrat în scara unui bloc (se pare că locuiește în acel imobil).

Potrivit surselor judiciare, polițistul local s-a deplasat la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, unde a depus o plângere penală pentru comiterea infracțiunii de ultraj. Acesta a prezentat procurorilor băimăreni inclusiv înregistrările video surprinse de camera de corp pe care o purta și care era activată în momentul intervenției.

Sursă: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA