AcasăActualitateSocialAU PRINS PEȘTI, AU PRIMIT PREMII - UM 01354 a organizat Cupa...

AU PRINS PEȘTI, AU PRIMIT PREMII – UM 01354 a organizat Cupa 25 Octombrie la pescuit (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Pentru câteva ore o parte militarii, pompierii, poliţiştii dar şi cei care asigură transportul public în Baia Mare au lăsat treburile zilnice în favoarea unui hobbby avut de mulţi maramureşeni: pescuitul. Pe Balta de la Coaş, aceştia nu au încercat doar să se delecteze ci şi să prindă cât mai mulţi peşti. Şi asta pentru că era un concurs. 

Câteva zeci de bete de pescuit au fost înşirate vineri şi sâmbătă pe balta de la Coaş unde  Asociaţia „Pintea Viteazul” de pe lângă UM 01354 Baia Mare a organizat „CUPA 25 OCTOMBRIE” la pescuit sportiv.

Concursul face parte din seria manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei de 25 Octombrie-Ziua Armatei României şi s-au înscris angajaţi de la UM 01354 Baia Mare, Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi de la Centrul militar Judeţean. De asemenea şi-au încercat răbdarea şi norocul angajaţi ai firmei de transport local Baia Mare dar şi ai Poliţiei Muncipale Sighetu Marmaţiei.

Echipajul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, format din Marius Cozma şi Adrian Zah,  a ocupat locul I la finalul competiţiei, acesta având în coş mai bine de 37 de kilograme de peşte. Tot echipa ISU a avut şi cea mai mare captură de peşte: 6,3 kg. Locurile II şi III au fost ocupate de  reprezentantii MAPN. Echipele formate din Andrei Pop- Teodor Lupşe şi Dorel Cucerca-Constantin Rosu au prins 22,3 kg respectiv 10.2 kg. Cei mai buni pescari au fost recompensaţi cu cupe, medalii şi diplome.

IMAGINI ȘI FOTO ASOCIAŢIA PINTEA VITEAZUL

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA