AcasăActualitate112DIN MOTIVE NECUNOSCUTE – Un bărbat a murit la Oradea după ce...

DIN MOTIVE NECUNOSCUTE – Un bărbat a murit la Oradea după ce a fost călcat de tramvai

spot_img

DISTRIBUIȚI

DIN MOTIVE NECUNOSCUTE  Un bărbat din Oradea a murit după ce a căzut sub un tramvai,  în staţia de lângă parcul Olosig. Roţile tramvaiului nu i-au secţionat corpul, însă i-au provocat răni grave. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul în vârstă de 61 de ani.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 15.40, imediat după ce acesta  s-a dat jos din tramvai în staţie. După ce vehiculul s-a pus în mişcare, din motive neclare, bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut sub tramvai, fiind apoi târât câţiva metri.

La sosirea echipajelor de descarcerare, bărbatul era în stare de inconştienţă, iar un picior al său era prins sub tramvai. Echipajele de descarcerare au ridicat tramvaiul şi au evacuat victima, iar apoi s-au început manevrele de resuscitare. Din păcate, însă, victima nu a putut fi salvată”, a declarat, duminică, maiorul Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana, pentru Bihoreanul.

Sursă info și foto.

 

Citește și: http://2.actualmm.ro/accident-grav-in-baia-mare-trei-persoane-au-fost-ranite-dintre-care-una-a-ramas-incarcerata-dupa-un-impact-frontal-intre-doua-autoturisme-video/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA