AcasăNews AlertACTUALIZARE/ DE RÂSUL CURCILOR - De pe trecere, direct în șanț. Cum...

ACTUALIZARE/ DE RÂSUL CURCILOR – De pe trecere, direct în șanț. Cum a fost marcată o “zebră” la Șomcuta Mare. Ce spune firma care se ocupă de lucrări

spot_img

DISTRIBUIȚI

Lucrare absolut hilară descoperită de cetățeni, la Șomcuta Mare. Oamenii s-au trezit peste noapte cu o trecere de pietoni amplasată în stilul caracteristic al “Doreilor”.

Din imaginile surprinse de cetățeni și publicate pe rețelele de socializare, se poate observa cum trecerea se termină fix într-un șanț de pe marginea drumului.

La scurt timp după ce imaginea a devenit virală, apărând fel și fel de reacții, firma care reabilitează Drumul Județean 182 B au blocat accesul pietonilor pe “zebră”.

Nu ar fi prima lucrare de acest fel surprinsă pe drumurile din județ. În urmă cu câteva luni, în Tăuții de Sus o stație de autobuz era blocată de parapetul metalic de la marginea drumului.

ACTUALIZARE:

În urma articolului nostru, firma care se ocupă cu reabilitarea drumului județean ne-a transmis un drept la replică în care explică situația. Aceștia susțin că a fost, de fapt, vorba despre „o nesincronizare de doar cateva ore intre executia marcajelor rutiere si executia podetului care sa permita accesul pietonal„. Asta deși, conform imaginii prezentate în articol, nu exista nici un fel de indiciu că trecerea de pietoni nu ar fi fost funcțională și că, de fapt, ar fi încă în lucru.

Vă redăm mai jos, integral, punctul de vedere al firmei:

Referitor la articolul “DE RÂSUL CURCILOR – De pe trecere, direct în șanț. Cum a fost marcată o “zebră” la Șomcuta Mare” aparut in publicatia dumneavoastra in 16.12.2021 solicitam publicarea urmatorului drept la replica:

Societatea Implenia Baugesellschaft m.b.H executa cele doua categorii de lucrari la care se face referire in textul articolului, podete de acces respectiv marcaje rutiere, cu subcontractanti diferiti. A existat o nesincronizare de doar cateva ore intre executia marcajelor rutiere si executia podetului care sa permita accesul pietonal. Nesincronizarea a aparut din nevoia de a profita la maximum de intervalul de timp cu conditii meteorologice favorabile pentru aplicarea marcajului rutier avand in vedere conditiile specifice perioadei (temperatura scazuta, intemperii).

Consideram calomnioasa publicarea unui asfel de articol care are ca sursa exclusiva de inspiratie social-media, fara a apela la cunostinte tehnice si la o documentare anterioara temeinica.

Implenia Baugesellschaft m.b.H

ActualMM

Foto: Adrian Stan, Vasile Dale

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA