AcasăActualitateACTUALIZARE/ CAZ INCREDIBIL ÎN BAIA MARE - SUTE de plicuri cu facturi,...

ACTUALIZARE/ CAZ INCREDIBIL ÎN BAIA MARE – SUTE de plicuri cu facturi, documente și scrisori care trebuiau să ajungă la cetățeni, ARUNCATE la container!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Imagini incredibile au fost filmate astăzi de către o băimăreancă în cartierul Vasile Alecsandri din municipiu. Sute de plicuri cu facturi la diverși furnizori, scrisori bancare sau alte documente importante care ar fi trebuit să ajungă la cetățeni au fost găsite efectiv aruncate la gunoi.

Șocată de ceea ce a putut să vadă, băimăreanca a scos telefonul și a filmat teancurile de plicuri, încă legate cu elastice, în speranța că imaginile video vor ajunge la destinatari. Ulterior, femeia a înlăturat imaginile de pe rețelele de socializare, însă nu înainte ca un cititor al ActualMM să ni le transmită, semnalându-ne în același timp situația.

Modul în care au ajuns plicurile la tomberon rămâne necunoscut pentru moment. Am cerut un punct de vedere din partea Poliției, cu privire la cele semnalate de cetățeni. Vom reveni cu amănunte.

Actualizare:

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun raportat la aspectele constatate”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA