AcasăActualitate112BAIA MARE | ACCIDENT DEZASTRUOS pe strada Victor Babeș! O victimă în...

BAIA MARE | ACCIDENT DEZASTRUOS pe strada Victor Babeș! O victimă în comă după ce mașina în care se afla s-a izbit de mai mulți copaci și s-a răsturnat. Șoferul de 18 ani, cu permisul suspendat, circula cu viteză:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un accident deosebit de grav s-a produs în această dimineață pe strada Victor Babeș din municipiul Baia Mare. Din primele informații se pare că un șofer în vârstă de 18 ani a circulat pe strada amintită cu viteză foarte mare.

La un moment dat a pierdut controlul volanului și s-a izbit de doi copaci, apoi s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma impactului violent o persoană din autoturism a rămas încarcerată, fiind grav rănită.

Echipajele medicale au sosit imediat la fața locului, au scos victima, au stabilitzat-o și au transportat-o în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Actualizare:

Ieri, 24 iunie, la ora 04.24, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, au intervenit la un accident rutier produs pe strada Victor Babeș din municipiu.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 19 ani din Baia Mare, dinspre strada Victoriei înspre strada Ciocârliei, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un copac, cu un indicator rutier și s-a răsturnat intrând în coliziune cu o autoutilitară, care se afla parcată în afara părții carosabile.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unui pasager de 19 ani din Groși, care a fost transportat la spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În autoturismul implicat în accident, pe bancheta din spate se mai afla încă un tânăr de 19 ani din Recea, care a refuzat îngrijirile medicale și transportul la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că acesta avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și vătămare corporală din culpă.

Sursă: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA