AcasăActualitateSocialSemnare contract de lucrări MM-CL-12 ”Reabilitarea si extinderea retelei de distributie...

Semnare contract de lucrări MM-CL-12 ”Reabilitarea si extinderea retelei de distributie si a retelei de apa uzata in Seini, Sabisa si Targu Lapus”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Vineri 17 octombrie 2014,  s-a semnat un nou contract de lucrări ce prevede extinderi și reabilitări ale reţelelor de apă și apă uzată în județul Maramureș. Contractul MM-CL-12 ”Reabilitarea si extinderea retelei de distributie si a retelei de apa uzata in Seini, Sabisa si Targu Lapus” a fost semnat între S.C. VITAL S.A. și S.C. TEHNODOMUS S.A. Valoarea contractului de lucrări este de 31.158.216,92 lei lei fără TVA și prevede o durată de execuție de 14 luni de la data emiterii ordinului de incepere.

Lucrările prevăzute pentru localitatea Seini sunt urmatoarele: extinderea retelei de distributie a apei potabile in Sabisa – 3.864 m; extinderea retelei de distributie a apei potabile – 20.101 m; reabilitarea turnului de apa potabila; statii de pompare apa -3 buc; extinderea colectorului de apa uzata – 1.371 m; extinderea retelei de apa uzata – 18.120 m si statii de pompare apa uzata – 9 buc.

Lucrările prevăzute pentru localitatea Targu Lapus sunt urmatoarele: extinderea retelei de distributie a apei potabile – 5.956 m; reabilitarea statiei de pompare apa -1 buc; rezervor apa potabila – 1 buc; extinderea retelei de apa uzata – 9.487 m; reabilitarea retelei de apa uzata – 864 m si statii de pompare apa uzata – 13 buc.

Contractul de lucrari se deruleaza in cadrul proiectului „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Maramureş”, cofinanţat din Fondul de Coeziune prin POS Mediu 2007-2013, are o valoare totală de 521.641.697 lei. Planul de finanţare al proiectului include contribuţia Uniunii Europene care reprezintă 77,31%, subvenţia de la bugetul de stat este de 11,82%. Împrumutul contractat de Operatorul Regional SC Vital SA este de 9,05% iar contribuţia de la bugetele locale de 1,82%.

Calitatea vieţii populaţiei din localitatile Seini si Targu Lapus se va îmbunătăţi prin asigurarea accesului la servicii de apă potabilă şi canalizare conforme standardelor europene, realizându-se şi branşarea la sistemul de alimentare cu apă şi racordarea la sistemul de canalizare a întregii populaţii din localitate. Va fi realizată stimularea creşterii economice prin modernizarea infrastructurii din regiune.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA