AcasăActualitateACȚIUNE DE DONARE - Un număr mare de polițiști maramureșeni au donat...

ACȚIUNE DE DONARE – Un număr mare de polițiști maramureșeni au donat ieri sânge

spot_img

DISTRIBUIȚI

ACȚIUNE DE DONARE  Pe considerentul că dăruind o picătură de sânge, dăm o şansă vieţii aproapelui, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş a încheiat un protocol de colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureş, prin care s-au stabilit mai multe activităţi de promovare a donării de sânge în rândul poliţiştilor.

Azi, 18 octombrie, a avut loc o acţiune de donare, în cadrul primei colecte mobile, organizată la sediul Inspectoratului de Poliţie. S-a ajuns la această modalitate de recoltare de sânge din cauza creşterii solicitărilor din partea spitalelor, urmare atât a numărului mare de pacienţi şi a complexităţii operaţiilor efectuate cât şi al scăderii numărului donatorilor de sânge la nivelul judeţului nostru.

Alături de conducerea unităţii, un număr mare de poliţişti au dat curs acestei iniţiative, dovedind faptul că oamenii legii sunt alături de cetăţeni nu doar prin măsurile menite să le crească siguranţa ci şi prin gesturi de suflet, menite să contribuie la creşterea şanselor de supravieţuire sau vindecare a persoanelor care depind de transfuzii de sânge.

Poate că sunt situaţii în care suntem neputincioşi în a ajuta pe cineva. Dar cu siguranţă sunt şi situaţii în care un gest, un simplu gest, poate contribui la salvarea unei vieţi. Donarea de sânge, cu siguranţă se încadrează în categoria gesturilor mici care pot aduce un strop de speranţă celor care trec prin momente grele.

 

Comunicat de presă IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA