AcasăActualitate112ACCIDENT GRAV ÎN APA | Impact violent între un TIR și o...

ACCIDENT GRAV ÎN APA | Impact violent între un TIR și o mașină condusă de un maramureșean. Bărbatul din autoturism, dus de urgență la spital:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață, în jurul orei 7:00, pe Drumul Național 1C pe ruta Baia Mare – Satu Mare. Accidentul s-a petrecut la intersecția cu drumul principal din localitatea Apa, în acesta fiind implicate un autotren și un autoturism.

Conform primelor informații, mpactul s-a produs din cauza șoferului autoturismului, un maramureșean în vârstă de 61 de ani, care nu s-a asigurat corespunzător înainte de a efectua o manevră. Mașina pe care o conducea acesta a fost lovită în plin de TIR, fiind aruncată în afara carosabilului, direct pe câmp.

La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 07.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 1C, în localitatea Apa. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 61 de ani, din județul Maramureș, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, la volanul căreia s-ar fi aflat un bărbat de 46 de ani, din Cluj.

Din producerea evenimentului a rezultat rănirea bărbatului de 61 de ani, care a fost transportat la o unitate medicală. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au declarat repzentanții IPJ Satu Mare pentru PresaSM.ro.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA