AcasăEvenimentVIDEO - ACCIDENTE RUTIERE - Un adolescent din Poienile de Sub Munte...

VIDEO – ACCIDENTE RUTIERE – Un adolescent din Poienile de Sub Munte a accident un copil de 1 an si 11 luni nesupravegheat. Soferul nu avea permis. Accidente si in Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

ACCIDENT MOTOCICLIST

În data de 08.06.2012, ora 08,50, pe B-dul Unirii din Baia Mare, Daniel Z., de 43 ani, din Şomcuta Mare, conducea o autoutilitară din direcţia strada Vasile Alecsandri înspre B-dul Republicii. În dreptul staţiei de alimentare cu carburant a efectuat virajul la stânga, încălcând marcajul dublu continuu de delimitare a sensurilor şi nu a acordat prioritate de trecere unui motociclu, condus dinspre b-dul Republicii de către Ionuţ H., de 23 ani, din Groşi. Cele două autovehicule au intrat în coliziune în urma căreia a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului,  care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul autoutilitarei  nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză continuă cercetările urmând a se lua măsuri legale.

CITESTE AICI ALTE DETALII DESPRE ACCIDENT

Un tanar beat a cazut cu bicicleta si s-a autoaccidentat

Vineri noaptea, 08.06.2012, ora 02,20,  pe strada 16 Februarie din municipiul Baia Mare, Dan V., de 22 ani, din Baia Mare, circula cu bicicleta, pe un drum în pantă, spre strada Griviţei. În dreptul unui imobil, unde carosabilul era acoperit cu pietriş, bicicleta a derapat iar tânărul a căzut pe partea carosabilă, autoaccidentându-se. Bărbatul a fost transportat la spital unde a rămas internat. La testarea biciclistului a fost testat cu aparatul alco-test, care a indicat o valoare de peste 0, 40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accident pe bd. Unirii din Baia Mare

În data de 09 iunie 2012, ora 19,00, Alina P., de 25 ani, din Satu Nou de Sus, conducea un autoturism dinspre B-dul Bucureşti către B-dul Traian, pe banda întâi.  La trecerea pentru pietoni, marcată si semnalizată prin indicator rutier, din dreptul imobilului nr. 14, nu a acordat prioritate de trecere şi l-a accidentat pe un minor de 3 ani, din Baia Mare. Acesta, în calitate de pieton, era angajat regulamentar in traversarea străzii, la mică distanţă de părinţii săi. Minorul a fost transportat la spital, unde a rămas internat. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alco-test, rezultatul fiind negativ.

CITESTE AICI ALTE DETALII DESPRE ACCIDENT

Un baietel de 1 ani si 11 luni nesupravegheat accidentat de un camion condus de un sofer fara permis

Sâmbătă, 09 iunie, Secţia de poliţie rurală Vişeu de Sus a investigat aspectele în care s-a produs un eveniment rutier cu victimă.  La ora 18,00, Ioan A., de 18 ani, din Poienile de Sub Munte, conducea o autoutilitară, deşi nu avea dreptul, deoarece nu posedă permis de conducere, pe o stradă (uliţă) de pe raza unui cătun  arondat comunei Poienile de sub Munte. În dreptul unei case şoferul l-a surprins si accidentat pe un băieţel de un an şi 11 luni,  din Poienile de Sub Munte, care se afla pe stradă, nesupravegheat. După comiterea faptei, conducătorul auto a transportat victimala Spitaluldin Poienile de Sub Munte, după care a plecat, fără să anunţe poliţia, care a fost sesizată ulterior, de către personalul medical. Ulterior, minorul a fost transportat la un spital din Baia Mare pentru investigaţii medicale de specialitate. Poliţiştii l-au identificat pe suspect care, în prezent este cercetat sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi conducere fără permis.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA