AcasăActualitate112O HĂRȚUIA DE MAI MULTE ORI PE ZI – O fetiță de...

O HĂRȚUIA DE MAI MULTE ORI PE ZI – O fetiță de 9 ani a rămas însărcinată după ce a fost violată de către tatăl vitreg

spot_img

DISTRIBUIȚI

O HĂRȚUIA DE MAI MULTE ORI PE ZI  O fată în vârstă de doar nouă ani a rămas însărcinată, după ce a fost violată de tatăl ei vitreg. Fata era agresată și hărțuită sexual de mai multe ori pe zi, însă totul a ieșit la iveală abia atunci când sarcina a devenit vizibilă, relatează Daily Mail.

Cazul șocant a avut loc într-o regiune din centrul Peru. Mama fetiței de nouă ani nu avea nici cea mai mică idee despre abuzurile la care era supusă aceasta. A văzut însă că aceasta începe să aibă o burtă tot mai mare, așa că a mers cu ea la doctor. A aflat că fiica ei este însărcinată în luna a cincea – o sarcină prea avansată pentru a face avort.

Femeia, numită Lina Violeta Julca Rios, a afirmat imediat că tatăl copilului este partenerul ei, un bărbat în vârstă de 30 de ani, numit Elmer Sergio Chambergo Tapia. Acesta din urmă a fugit după ce a ieșit la iveală că o viola pe micuță.

Femeia a mers la poliție, unde a depus o plângere împotriva lui. Acolo, fata de nouă ani a povestit că era abuzată și violată chiar de mai multe ori pe zi.

Acum, mama ei a cerut ca statul să-i acorde ajutor financiar pentru a primi consiliere psihologică în lunile care vor urma. Totodată, autoritățile încearcă să dea de urma bărbatului.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA