AcasăActualitate112VIDEO | BAIA MARE: Copilă de 13 ani bătută crunt la “Semilună”!...

VIDEO | BAIA MARE: Copilă de 13 ani bătută crunt la “Semilună”! Mai multe persoane au tăbărât asupra fetei, au tras-o de păr și au lovit-o cu pumnii și picioarele fără milă, sub ochii trecătorilor

spot_img

DISTRIBUIȚI

O minoră în vârstă de 13 ani a fost bătută fără milă de mai multe persoane, cel mai probabil de sex feminin. Întreaga scenă a avut loc în zona Semilumă din municipiu, chiar lângă o stație de autobuz, în seara zilei de 2 ianuarie, scrie VasileDale.ro

Un martor a surprins video momentul în care mai multe persoane au tăbărât asupra fetei, au tras-o de păr și au lovit-o fără milă. Toate acestea sub privirile terifiate ale trecătorilor. Mai mult, i-au distrus și telefonul, hainele dar și bijuteriile pe care le purta în acel moment minora.

Ulterior, copila a ajuns la sediul Poliției, însoțită de către tatăl său și a depus plângere

Polițiștii au deschis dosar penal pentru mai multe infracțiuni

La data de 3 ianuarie, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin plângere de către tatăl unei minore, cu privire la faptul că fiica sa de 13 ani ar fi fost agresată fizic la data de 2 ianuarie 2024, în jurul orei 20.00, de către mai multe persoane.

În timpul conflictului, persoanei vătămate i-ar fi fost distruse telefonul mobil, articole vestimentare și mai multe bijuterii.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru luarea măsurilor legale care se impun„, arată reprezentanții IPJ Maramureș.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA