AcasăActualitate112ZIUA ACCIDENTELOR - Bolid distrus după ce a lovit mai mulți copaci...

ZIUA ACCIDENTELOR – Bolid distrus după ce a lovit mai mulți copaci în Târgu Lăpuș. Mașină cu roțile în sus la Lăpușel

spot_img

DISTRIBUIȚI

Noi accidente rutiere au avut loc az-noapte pe străzile din Județ. Șoferul unui Jaguar și-a făcut mașina “varză” după ce a ieșit cu ea în decor, izbindu-se de mai mulți copaci, în Târgu Lăpuș, în timp ce, în Lăpușel, șoferul unui Ford s-a trezit cu mașina răsturnată pe trotuar.

Târgu Lăpuș: șoferul a dispărut de la locul accidentului

„În dimineața zilei de 13 septembrie polițiștii Secției 7 Târgu Lăpuș s-au sesizat despre faptul că pe DN 18B, la km 33+100, pe raza com. Cernesti, în locul numit Pietriș, pe direcția de deplasare Cernesti-Tg Lăpuș, drum în rampă, s-a produs un accident de circulație rutieră.

În fapt, un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat, iar la locul producerii accidentului nu se afla nicio persoană. Polițiștii au început verificările privind autoturismul în cauză și vor continua cercetările cu privire la circumstanțele producerii accidentului, cu mențiunea că în cazul accidentelor de circulație ce au ca rezultat doar pagube materiale șoferul are 24 de ore la dispoziție pentru a anunța evenimentul poliției”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Lăpușel: nici un rănit, însă șoferul s-a ales cu o amendă

Un accident rutier a avut loc azi-noapte, în jurul orei 1:00, pe raza localității Lăpușel. În accident a fost implicat un singur autoturism, acesta ieșind de pe carosabil și răsturnându-se pe plafon, pe trotuar. Nu au rezultat victime, iar șoferul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. S-a ales însă cu o sancțiune contravențională din partea polițiștilor.

 

ActualMM

Sursă foto: Ghita Medan, Cărășan Andrei, Cătălin Stan/ Radare Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA