AcasăActualitate112UN NOU CAZ MONSTRUOS ÎN MARAMUREȘ! | Fetiță de 11 ani, ademenită...

UN NOU CAZ MONSTRUOS ÎN MARAMUREȘ! | Fetiță de 11 ani, ademenită în casă și violată de un vecin beat

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un nou caz atroce de viol asupra unui minor a ieșit la iveală în Maramureș. O fetiță de 11 ani din Sighetu Marmației a fost ademenită în casă de către un vecin care, mai apoi, a violat-o. Întreaga întâmplare a avut loc în data de 4 iunie, polițiștii fiind sesizați în 11 iunie. Cu toate acestea, fapta a rămas necunoscută opiniei publice până astăzi, când un cititor al VasileDale.ro a decis să facă totul public.

În 11 iunie 2022, o femeie din Sighetu Marmației a sesizat poliția despre faptul că nepoata să, o minoră în vârstă de 11 ani, este posibil să fie victima unui viol. Imediat polițiștii coordonați de un procuror au demarat cercetările. Minoră a fost audiată în prezența unui avocat iar această a povestit că în 4 iunie, un bărbat că locuiește pe aceeași stradă ar fi ademenit-o în locuința lui și prin constrângere a întreținut raporturi sexuale normale cu ea. Fetiță a spus totodată că bărbatul era și băut.

Polițiștii l-au căutat pe individ zile la rând pentru a-l prinde şi a-l duce la audieri. Într-un final au reușit. După audieri în baza unei ordonanțe procurorul criminalist a dispus internarea lui la secția de psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației pentru o expertiză de specialitate.

Zilele trecute medicii au stabilit fără echivoc că sigheteanul de 31 ani avea discernământ în momentul comiterii faptei. Astfel, polițiștii au dispus reținerea lui pentru 24 de ore. A fost prezentat apoi magistraților sigheteni cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile. Această a fost acceptată, astfel că astăzi violatorul pedofil este în arestul IPJ Maramureş.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA