AcasăActualitate112BAIA MARE | CAZ TERIFIANT înainte de Sfintele Sărbători! Băimăreancă violată și...

BAIA MARE | CAZ TERIFIANT înainte de Sfintele Sărbători! Băimăreancă violată și bătută cu bestialitate de către concubin. Femeia încă se află în spital, iar individul a fost reținut:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un caz terifiant a avut loc zilele trecute în Baia Mare. O femeie în vârstă de 43 de ani a fost violată și bătută cu bestialitate de către concubinul său, un bărbat în vârstă de 36 de ani din județul Constanța.

Conform VasileDale.ro, femeia a ajuns de urgență la Spitalul Județean din oraș, însă a refuzat să depună plângere împotriva acestuia. Polițiștii s-au autosesizat în acest caz, după ce vecinii au sunat la 112.

În urma anchetei, s-a dovedit că individul a violat-o și bătut-o pe femeie cu bestialitate iar ieri, 17 decembrie, a fost reținut pentru 24 de ore de către oamenii legii, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Comunicatul Poliției

Ieri 17 decembrie, polițiștii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au dispus reținerea pentru 24 de ore, a unui bărbat de 36 de ani, din județul Constanța, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și viol.

În fapt, la data de 12 decembrie, la ora 02.41, polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că într-un apartament de pe aleea Aurora din municipiu, are loc un scandal. La fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind o femeie de 43 de ani, și persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 36 de ani.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA