Acasăoameni noiȘEDINȚĂ LA COMITETUL EXECUTIV NAȚIONAL AL PSD – Azi se discută problema...

ȘEDINȚĂ LA COMITETUL EXECUTIV NAȚIONAL AL PSD – Azi se discută problema remanierii guvernamentale

spot_img

DISTRIBUIȚI

ȘEDINȚĂ LA COMITETUL EXECUTIV NAȚIONAL AL PSD  Comitetul Executiv Național al PSD se reunește joi urmând să discute despre situația remanierii guvernamentale. În cadrul ședinței se vor tranșa și raporturile Guvern — partid, după cum a anunțat marți premierul Mihai Tudose, la finalul unei întâlniri-maraton cu președintele PSD, Liviu Dragnea, scrie Agerpres.ro.

S-a hotărât și sunt de acord ca decizia finală să fie luată în forul statutar, de exemplu CExN. Joi după-amiază îl facem (…) pe următoarele direcții clare: raporturile dintre Guvern și partid, plecând de la premisa că Guvernul este un Guvern politic, dar, la nivelul de implicare al anumitor structuri din partid în activitatea guvernamentală, lucrurile trebuie clarificate. Am stabilit împreună zona de remanieri-remaniabili”, a explicat șeful Executivului.

Liviu Dragnea a calificat discuțiile cu Mihai Tudose de la sediul central al PSD ca fiind unele lămuritoare.

Am avut o discuție destul de lămuritoare cu domnul prim-ministru. Ne-a prezentat câteva măsuri care trebuie luate pentru a nu fi probleme în ceea ce înseamnă programul de guvernare și ceea ce înseamnă aplicarea programului de guvernare. Bineînțeles că asta a fost o discuție nestatutară. Vom discuta aceste lucruri în CExN. (…) De asemenea, am discutat și despre proiectul de buget și despre celelalte măsuri financiare. Punctul meu de vedere este că bugetul pe anul viitor cuprinzând toate măsurile din program este un buget bun, echilibrat și cu prevederi mai mari în zonele unde ne interesează”, a anunțat atunci președintele PSD.

Cele mai vehiculate nume pentru remaniere sunt cele ale vicepremierului Sevil Shhaideh, ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, și Viorel Ilie, ministru din partea ALDE pentru relația cu Parlamentul.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA