AcasăActualitate112ACCIDENT DE MUNCĂ – Un maramureșean a murit strivit între o volă...

ACCIDENT DE MUNCĂ – Un maramureșean a murit strivit între o volă și un autocamion în Băbășești, județul Satu Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

ACCIDENT DE MUNCĂ  mortal în curtea celei mai controversate firme de asfaltări din judeţul Satu Mare. Un bărbat de aproximativ 40 de ani, şofer, a fost prins între o volă şi autocamion. Cazul se află în cercetarea celor de la ITM, potrivit Adevărul.ro. Un bărbat şi-a pierdut viaţa noaptea trecută în incinta punctului de lucru de la Băbăşeşti al celor de la firma de asfaltări Tehnic Asist.

Bărbatul a fost prins între un autocamion şi o volă, decesul survenind în mod brutal. Conform informaţiilor obţinute de la Inspectoratul Teritorial de Muncă, este vorba de un bărbat de aproximativ 40 de ani, angajat al unei firme din Maramureş, pe postul de şofer, care se afla la punctul de lucru al celor de la Tehnic Asist pentru a transporta o încărcătură.

Evenimentul e înregistrat la noi şi se fac cercetări. Deocamdată nu se cunoaşte cu exactitate cum s-au întâmplat lucrurile, totul se va elucia la sfârşitul cercetării, după măsurători şi după ce şi cei de la medicină legală vor stabili cauza decesului”, afirmă Flore Ioan din cadrul ITM Satu Mare.

Sursă info: Adevărul.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA