AcasămodelePOLIȚIȘTII DAU VINA PE CANNABIS – Urmărire ca în filme pe străzile...

POLIȚIȘTII DAU VINA PE CANNABIS – Urmărire ca în filme pe străzile din Cluj după ce o tânără de 19 ani drogată și fără permis s-a urcat la volanul unei mașini

spot_img

DISTRIBUIȚI

POLIȚIȘTII DAU VINA PE CANNABIS  O tânără de 19 ani din Cluj a fost protagonista unei curse ca în filme pe străzile din Cluj. A fumat un joint şi s-a transformat în Vin Diesel, cel puţin aşa spun autorităţile.

Cam greu de crezut că cineva poate face un aşa GTA de la nişte iarbă, dar cine ştie… În orice caz, filmarea de mai jos este spectaculoasă.

Sub influenţa drogurilor, tânăra s-a urcat la volanul unei maşini, fără să deţină permis de conducere, şi i-a dat blană din Floreşti şi până în zona Observator din Cluj, intrând de multe ori pe contrasens, lovind multe alte maşini, rămânând şi fără un cauciuc şi circulând direct pe jantă, cu scântei… Până la urmă s-a oprit într-o bordură mai înaltă.

Tânăra a fost verificată cu etilotestul, dar nu avea alcool în sânge. Totuşi, rezultatele analizelor au arătat că ea ar fi consumat canabis. Poliţia verifică câte maşini a accidentat tânăra, dar n-ar fi rău să verifice dacă nu cumva consumase şi altceva în afară de canabis.

 

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA