AcasăActualitate112POLIȚIST GHINIONIST – Un polițist aflat în misiune a ajuns la spital...

POLIȚIST GHINIONIST – Un polițist aflat în misiune a ajuns la spital după ce a fost accidentat de un șofer de 62 de ani

spot_img

DISTRIBUIȚI

POLIȚIST GHINIONIST  Un polițist a ajuns la spital după ce un șofer l-a lovit chiar în timpul unei acțiuni de prindere a vitezomanilor. Un bărbat în vârstă de 62 de ani din comuna Mătăsari, județul Gorj, este cercetat penal de polițiștii din Dolj, după ce a lovit cu mașina un polițist aflat în misiune.

Accidentul, care a avut loc marți, în orașul Filiași, s-a petrecut în timpul unei misiuni a poliției de depistare a șoferilor care circulă cu viteză excesivă.

„Marți, un echipaj al formațiunii rutiere din cadrul Poliției orașului Filiași se afla într-o acțiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de viteza excesivă. La un moment dat, polițiștii au observat că pe sensul dinspre Craiova spre Filiași un autoturism se deplasa cu viteză pe banda a doua.

Unul dintre polițiști a coborât din autospecială pentru a-i face acestuia semn să oprească pentru control. În acel moment, un șofer, care se deplasa cu autoturismul pe prima bandă, s-ar fi speriat când polițistul a coborât din mașină, a pierdut controlul volanului și l-a lovit pe acesta cu aripa stânga față și cu oglinda, l-a proiectat pe parbriz, apoi pe carosabil”, a declarat, pentru Mediafax, Florentina Popescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Ea a adăugat că polițistul a fost transportat la Spitalul de Urgență din Craiova pentru investigații medicale, însă nu a rămas internat, rănile acestuia nefiind grave.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA