AcasăLifestyleLiga Punctelor PENNY – un program pentru cluburile sportive de fotbal pentru...

Liga Punctelor PENNY – un program pentru cluburile sportive de fotbal pentru copii, juniori și tineret din toată țara

spot_img

DISTRIBUIȚI

Din 2015, PENNY se implică activ în comunitatea sportivă, susținând proiecte pentru tineri jucători și contribuind la susținerea fotbalului și a comunităților sportive. Cel mai recent exemplu este Liga Punctelor PENNY, un program dedicat cluburilor sportive de fotbal pentru copii, juniori și tineret din toată țara, realizat de PENNY România, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal.

Până pe 14 noiembrie 2023 hai și tu în Liga Punctelor PENNY!

Implicarea activă și pasiunea pentru acest joc minunat nu doar întăresc legăturile dintre suporteri și echipele preferate, dar au și un impact semnificativ în lumea sportului. Pasiunea românilor pentru fotbal aduce oamenii împreună, creează prietenii, provoacă discuții și dezbateri pline de pasiune și naște povești care unesc comunități.

Cum te poți implica?

Dacă ești club sportiv

  1. Înscrie-te pe platforma digitală a programului: Liga punctelor PENNY
  2. Povestește despre program în comunitatea ta și încurajează oamenii să redirecționeze către clubul tău punctele acumulate la cumpărături în magazinele PENNY
  3. În funcție de numărul de puncte adunate în numele tău, poți achiziționa echipamente și accesorii sportive pentru antrenament din gama de produse disponibilă chiar pe platformă

Dacă ești client PENNY

  1. La fiecare sesiune de cumpărături în orice magazin PENNY vei primi un număr de puncte în funcție de valoarea coșului (10 lei = 1 punct).
  2. Poți redirecționa punctele acumulate la cumpărături către oricare dintre cluburile fotbalistice înscrise pe platformă.
  3. După ce ai făcut cumpărăturile, accesează www.ligapunctelorpenny.ro, unde poți introduce numărul bonului pentru ca punctele să poată fi redirecționate către unul dintre cluburile sportive de fotbal pentru copii, juniori și tineret înscrise în platformă. Alege clubul către care vrei să redirecționezi punctele, iar acestea vor fi transferate în contul clubului respectiv direct pe platformă.

Un club de juniori poate beneficia de puncte din partea clienților PENNY doar dacă este înscris în platformă, iar produsele disponibile pe platformă pot fi comandate în limita stocului disponibil.

Vino alături de PENNY să susținem împreună tinerii români care visează să facă performanță în sportul care îi pasionează!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA