AcasăActualitate112ATACAȚI DE URS - O fată de 14 ani și un bărbat...

ATACAȚI DE URS – O fată de 14 ani și un bărbat de 39 de ani au ajuns la spital

spot_img

DISTRIBUIȚI

ATACAȚI DE URS  Un bărbat în vârstă de 39 de ani și o fată de 14 ani, ambii din municipiul Făgăraș, au fost atacați de urs luni dimineața, aceștia având plăgi și zgârieturi, dar sunt conștienți, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, Ciprian Sfreja.

O fetiță a fost atacată de un urs într-un cartier mărginaș din Făgăraș. Un bărbat de 31 de ani a intervenit si l-a atacat si pe el.

Două persoane au fost atacate de un urs. La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD și o ambulanță. Bărbatul s-a transportat singur la spital cu un autoturism, însă fata a fost trasnportată la spital cu o ambulanță în stare conștientă. Întâmplarea a avut loc lângă un bloc de locuințe din Făgăraș. Încă nu avem informații despre starea fetei”, potrivit Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Brașov, citat de Digi24.ro.

Săptămâna trecută, Ocolul Silvic Făgăraș a depus documente la Agenția pentru Protecția Mediului Brașov și la Garda Națională de Mediu-Comisariatul din Brașov, pentru recoltarea unui exemplar de urs care a fost văzut de mai multe ori în apropierea locuințelor din zonă.

La Agenția pentru Protecția Mediului au mai fost depuse documente în această lună pentru recoltarea altor cinci exemplare de urs din zona Brașov și din alte localități din zona Făgărașului. Reprezentanții Asociațiilor pentru Protecția Animalelor din Brașov au cerut Ministerului Mediului să nu aprobe recoltarea exemplarelor de urs, ci să fie găsite alte soluții pentru ca animalele să nu mai coboare din pădure, în zonele locuite, în căutare de mâncare.

Incidentul a avut loc într-un cartier de la marginea orașului, între o zonă industrială și un câmp. Ursul este acum căutat de autorități pentru a fi alungat cât de mai departe de oraș.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA