AcasăActualitate112ÎN STARE FOARTE GRAVĂ - Medicii sunt rezervați cu privire la starea...

ÎN STARE FOARTE GRAVĂ – Medicii sunt rezervați cu privire la starea de sănătate a bărbatului aruncat în râul Săsar

spot_img

DISTRIBUIȚI

A venit în Baia Mare să își găsească marea iubire, însă a ajuns în stare critică la Spitalul Județean de Urgență. Asta, după ce a fost aruncat în râul Săsar de femeia pentru care venise din Brașov, dar și de fostul iubit al acesteia. 

Medicii au un prognostic rezervat în privința șanselor de supraviețuire, conform managerului unităţii medicale, medicul Vasile Pop.

„Pacientul este în continuare internat la Secţia de terapie intensivă, după ce ieri a fost resuscitat în urma unui stop cardio-respirator. Starea lui este foarte gravă iar medicii sunt rezervaţi în privinţa evoluţiei sale”, a spus Vasile Pop, citat de AGERPRES.

Victima în vârstă de 37 de ani are domiciliul în Braşov şi spera să își găsească marea iubire în Baia Mare. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, încadrare care poate fi schimbată în funcţie de evoluţia stării victimei.

Suspecţii în acest caz, o tânără de 23 de ani şi un bărbat de 43 de ani, din Baia Mare, incoerenţi şi agresivi verbal în momentul reţinerii de către poliţişti, luni, au fost internaţi la secţia de Psihiatrie a Spitalului Orăşenesc din municipiul Sighetu Marmaţiei, pentru expertiză medicală.

Aceştia au infirmat că l-au împins pe bărbat de pe pod, însă martorii oculari care se aflau în stradă în momentul incidentului le-au declarat poliţiştilor că acesta a fost aruncat în râu de cei doi.

Sursa info: AGERPRES
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA