AcasăAdministrațieEDUCAȚIE BAIA MARE - Pentru al optulea an la rând, copiii care...

EDUCAȚIE BAIA MARE – Pentru al optulea an la rând, copiii care încep clasa O primesc rechizite și ghiozdane gratuite din partea municipalității

spot_img

DISTRIBUIȚI

Pășim cu încredere și curaj în noul an școlar, după o vară în care administrația locală nu s-a odihnit și s-a ocupat de investițiile și dotările necesare pentru a asigura elevilor cele mai bune condiții. Acesta este mesajul primarului Cătălin Cherecheș cu ocazia noului an școlar care începe astăzi.

Pentru al optulea an la rând, în cadrul proiectului „Primul meu ghiozdan”, lansat de primar și susținut de Consiliul Local, se oferă gratuit ghiozdane și rechizite pentru copiii care încep clasa O. În acest an, 1300 de copii beneficiază de acest sprijin în debutul lor pe băncile școlii.

Majoritatea dintre noi privim cu îngrijorare spre viitor, eu sunt totuși încrezător că, în pofida vremurilor instabile și solicitante pe care le trăim, împreună vom reuși să mergem mai departe pe drumul cunoașterii, al educației și al dezvoltării. La nivelul administrației publice locale suntem în permanență implicați în desăvârșirea proiectului major prin care vizăm să asigurăm condiții sigure și decente, moderne și atractive pentru elevi, părinți și profesori„, a declarat Cătălin Cherecheș, primarul Municipiului Baia Mare.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA