AcasăEvenimentSportORIENTARE ÎN ALERGARE – CS Știința Electro Sistem Baia Mare, cel mai...

ORIENTARE ÎN ALERGARE – CS Știința Electro Sistem Baia Mare, cel mai medaliat club sportiv la Campionatele Naţionale de la Victoria (FOTO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

ORIENTARE ÎN ALERGARE Cea mai importantă competiție internă din cadrul calendarului competițional la Orientare în Alergare s-a derulat la Victoria (județul Brașov) în perioada 30 august-3 septembrie.

Aici s-au desfășurat Campionatele Naționale în probele individuale – sprint, medie distanță, lungă distanță – și de ștafetă, întreceri ce a reunit toată elita orientării din România, aproape 300 de participanți ținând să ia startul la acest concurs.

Zonele de întrecere au fost destul de dificile, atât fizic cât și tehnic, care au prezentat multe diferențe de nivel precum și multă vegetație deasă. Datorită acestor aspecte au scăzut foarte mult vitezele de deplasare a concurenților, în aceste condiții având câștig de cauză competitorii mai bine pregătiți fizic.

Sportivii de la CS Știința Electro Sistem Baia Mare, sub îndrumarea antrenorilor Lucia Pop și Istvan Sebestyen, au pregătit foarte atent aceste competiții, fiind conștienți de valoarea ridicată a întrecerii.

Buna lor pregătire îi îndreptățea sa spere la obținerea de rezultate pe măsură la aceste Campionate Naționale iar rezultatele obținute de ei vorbesc de la sine: 28 de medalii naționale dintre care nouă titluri de Campion Național este palmaresul cu care clubul băimărean s-a întors de la Victoria, fiind de altfel cel mai medaliat club sportiv la aceste întreceri.

Rezultatele obținute

LOCURI I ȘI CAMPIONI NAȚIONALI:

Sprint: Vădean Cătălin la M14, Pop Lucia la F50
Lungă Distanță: Ciocian Rebeca la F12, Culcean Roxana la F20, Sebestyen Istvan la M35
Medie Distanță: Ciocian Rebeca la F12, Culcean Roxana la F20, Sebestyen Istvan la M35
Ștafetă: Manu Andreea cu Creciun Alexandra și Roman Alexandra la F14

LOCURI II:

Sprint: Roman Alexandra la F14, Strâmbu Luca la M14
Lungă Distanță: Roman Alexandra la F14, Pop Lucia la F50, Strâmbu Luca la M14, Catană Alexandru la M16
Medie Distanță: Roman Alexandra la F14, Culcean Roxana la F21, Pop Lucia la F50, Vadean Cătălin la M14, Iacob Adrian la M16
Ștafetă: Hreniuc David cu Strâmbu Luca și Vadean Cătălin la M14, Crișan Ionuț cu Catană Alexandru și Biro Alexandru la M18, Tecă Alina și Ghit Denisa la F18 (în reprez. Maramureș), Sebestyen Istvan la M35 (în reprez. Maramureș)

LOCURI III:

Lungă Distanță: Culcean Roxana la F21, Crișan Ionuț la M18
Medie Distanță: Catana Alexandru la M16, Crișan Ionuț la M18

Se aduc mulțumiri Primăriei și Consiliului Local Baia Mare care au suportat o parte din cheltuielile necesare acestei deplasări.

Înaintea unei vacanțe binemeritate, componenții clubului băimărean vor mai lua parte la ultima competiție din acest an, respectiv Campionatele Naționale de Noapte și de Ștafetă Mixtă, competiții ce se vor desfășura la sfârșitul lunii la Arad.

Informații furnizate de CS Știința Electro Sistem Baia Mare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA