AcasăLifestyleSoluțiile complete, de la proiect, consultanță și până la implementare,
creează un nou...

Soluțiile complete, de la proiect, consultanță și până la implementare,
creează un nou standard în domeniul construcțiilor

spot_img

DISTRIBUIȚI

Industria construcțiilor, cea mai mare ramură a economiei globale, a trecut în ultimii ani prin numeroase provocări la care încă se adaptează. Acestea au schimbat radical modul în care sunt percepute și înțelese lucrările de construcții. Schimbarea de paradigmă vine cu o abordare diferită a procesului de construcții, care include atât partea de servicii, cât și cea de consultanță.

În viitorul apropiat, industria va fi nevoită să se adapteze în continuare la schimbările pieței, deficitul de forță de muncă calificată, reglementările mai stricte privind durabilitatea materialelor și siguranța la locul de muncă, precum și la nevoile clienților.

Noii proprietari simt deja nevoia de a fi bine informați din punct de vedere tehnic, pentru a înțelege mai bine etapele lucrărilor înainte de a face investiția și pentru a preîntâmpina eventualele probleme apărute post-construcție. O lucrare prost executată va fi mult mai scumpă decât alegerea serviciilor de consultanță înainte de începerea proiectului.

Consultanța, esențială pentru orice proiect de construcții

Pentru că orice proiect de construcție este multidisciplinar, lucrările necesită o echipă de consultanți și o echipă de proiectare. Consultanții în construcții oferă management de proiect împreună cu estimări ale costurilor, creează bugete, ajută la selectarea contractanților, supraveghează antreprenorii de construcții și pot chiar rezolva diferențele dintre antreprenori și clienți.

Companiile de construcții care integrează partea de consultanță pot oferi clienților susținere la fiecare pas al proiectului. Această nouă abordare integrată, care înglobează atât partea de servicii, cât și pe cea de consultanță, a permis industriei de construcții să își ia un nou avânt și să se adapteze la o piață care tinde spre o dezvoltare durabilă , eficientă și eficace.

BestConsTeam oferă servicii complete pentru fiecare etapă a proiectului de construcții

BestConsTeam se lansează pe piața de construcții din România cu o viziune adaptată la noile cerințe ale pieței, oferind servicii complete care acoperă fiecare stadiu al proiectelor de construcții.

Echipa BestConsTeam este compusă din specialiști care au o experiență de 20 de ani în domeniu, care se reflectă în calitatea lucrărilor și a materialelor, standarde ridicate și eficiență, precum și în relaționarea cu clienții, bazată pe profesionalism și încredere.

Suntem mândri să oferim o gamă completă de servicii, de la consultanță și expertiză în planificare și proiectare, până la supervizare și implementare. Echipa noastră de specialiști în construcții este formată din arhitecți, ingineri, specialiști în construcții cu experiență și competențe relevante în toate domeniile construcțiilor civile și industriale.”, afirmă Bogdan Chivu, CEO BestConsTeam.

BestConsTeam oferă servicii diverse de consultanță și management în construcții pentru toate etapele proiectului: consultanță pre-construcție, proiectare (arhitectură, rezistență, instalații), obținerea avizelor necesare autorizării și autorizația de construire, realizarea antemăsurătorilor și devizelor de execuție, consultanță în alegerea executantului, dirigenție de șantier și consultanță pentru recepția lucrărilor la terminarea și la finalizarea lor. Compania oferă servicii post construcție de management al clădirilor, completarea cărții tehnice în capitolul „Documentaţia privind exploatarea, întreţinerea, repararea, urmărirea comportării în timp şi postutilizarea construcţiei”, expertize tehnice pentru clădiri existente, precum și asistență tehnică de specialitate pentru întocmirea planurilor de afaceri pentru diferite proiecte de finanțare.

În plus, specialiștii noștri te pot ajuta cu implementarea proiectelor de investiții de interes public și privat finanțate prin intermediul Fondurilor Structurale, oferind consultanță în accesarea fondurilor europene.

Echipa BestConsTeam te poate susține cu toții pașii necesari pentru o construcție la cheie, de la consultanță la proiectare și implementare: realizarea infrastructurii, arhitectură și rezistență, lucrări de hidroizolații și termoizolații și instalații termice, sanitare și electrice, precum și lucrări de finisaj și amenajări interioare. Lucrările structurale complexe sunt realizate conform proiectelor tehnice de rezistență, în conformitate cu toate reglementările legale în vigoare.

Echipa de profesioniști BestConsTeam are o experiență vastă și în construcția clădirilor civile de birouri și a spațiilor de producție, acoperind toate necesitățile unui astfel de proiect, inclusiv amenajarea accesului auto și pietonal, a spațiilor de parcare și a spațiilor verzi.

Pentru clienții care își doresc o construcție care utilizează energie regenerabilă, BestConsTeam vine în întâmpinarea lor cu servicii de proiectare și montare a sistemelor de panouri solare pentru producția de apă caldă, sau a sistemelor fotovoltaice.

BestConsTeam susține noua viziune a industriei construcțiilor și prioritizează calitatea și siguranța, oferindu-ți toate uneltele și îndrumarea de care ai nevoie pentru un proiect de construcții reușit. Află mai multe despre serviciile noastre sau contactează-ne pentru o ofertă personalizată aici.

loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Felicitari BestConsTeam! Industria constructiilor a trecut printr-un numar mare de schimbari in ultimele decenii si in cele din urma nevoia de consultanta in constructii a devenit esentiala pentru a evita costurile ridicate pe termen lung sau chiar potentialele probleme post-constructie. Serviciile oferite de compania voastra sunt esentiale pentru clienti, deoarece acopera fiecare pas al proiectului de constructii, oferind sustinere si asistenta tehnica necesara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA