AcasăActualitateSocialIN FLAGRANT - Doi tineri din Miresu Mare prinsi de politisti in...

IN FLAGRANT – Doi tineri din Miresu Mare prinsi de politisti in timp ce spargeau un autoturism pe bd Traian din Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Vineri spre sâmbătă noaptea, puţin după ora 00,00, Poliţia Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin 112, de către un cetăţean, cu privire la faptul că persoane necunoscute încearcă să pătrundă într-un autoturism parcat în spatele blocului cu nr. 17 de pe B-dul Traian din Baia Mare. La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de siguranţă publică. Cei doi poliţişti din echipaj au observat un autoturism, cu numere de înmatriculare de Cluj şi care avea geamul stânga- faţă spart. În interior, poliţiştii au identificat o persoană de sex masculin iar în apropierea autoturismului se mai afla un bărbat. La vederea poliţiştilor suspectul a fugit dar a fost prins şi reţinut la aproximativ 250 metri de locul faptei. Cei doi bărbaţi sunt Andrei R., de 16 ani şi Raul M., de 20 ani, ambii cu domiciliul în comuna Mireşu Mare. Asupra celor doi au fost găsite bunuri sustrase din autoturismul susmenţionat. Cercetările în cauză sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii infracţiunii de furt calificat.

Un bărbat a fost prins în timp ce fura 20 de m de cablu telefonic

Luni, 16.04.2012, în jurul orei 22, 00, Poliţia Municipiului Baia Mare  a fost sesizată despre faptul că, o persoana de sex masculin a fost surprinsă în timp ce sustrăgea cablu telefonic de pe faţada unui imobil situat pe strada Uniri din Baia Mare. Bărbatul a fost reţinut de către lucrătorii unei firme de pază până la venirea poliţiştilor care au procedat la identificarea sa. Acesta este Anghel R., de 28 de ani, din Baia Mare şi care, cu o pânză de bomfaier a secţionat o bucată de cablu telefonic cu lungimea de20 mşi grosimea de3 cm, cu intenţia de a-l sustrage. Prejudiciul cauzat a fost stabilit la valoare de 1.200 lei. Cercetările continuă cu suspectul în stare de libertate.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA