AcasăEvenimentSPECTACOL LA TEATRUL DIN BAIA MARE: La invitația UDMR Baia Mare, Atelierul...

SPECTACOL LA TEATRUL DIN BAIA MARE: La invitația UDMR Baia Mare, Atelierul de Dans Popular Odorheiu Secuiesc aduce în orașul nostru spectacolul FIGURANTUL

spot_img

DISTRIBUIȚI

La invitația UDMR Baia Mare, Atelierul de Dans Popular Odorheiu Secuiesc, pune în scenă la Teatrul Municipal Baia Mare spectacolul de dans popular maghiar în regia lui Călin Orza FIGURANTUL, vineri, 5 aprilie de la ora 19:00.

Intrarea este gratuită, dar pentru rezervarea locurilor este necesară o invitație, care poate fi procurată la sediul UDMR Baia Mare, de pe strada Vasile Lucaciu, în fiecare zi lucrătoare între orele 9:00 și 16:00, sau la locul de desfășurare, înainte de spectacol.

Protagonistul spectacolului este însuși dansul individual și de grup. Coregrafia evită toate poveștile exterioare, toate acțiunile narabile și plasează în centrul atenției dansatorii. Suita de dansuri individuale, de cuplu și comunitare prezentate în spectacol urmează o logică internă dinamică, ritmică și plastică, cu un ton liric-baladică, cu elemente virtuozice rapsodice schimbătoare.

Spectacolul evocă  dansurile populare transilvănene  și melodiile orchestrale și vocale asociate plasată în secolul XXI, cu respectarea tradițiilor, cu o abordare contemporană.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA