AcasăActualitateO FI CONDUS PÂNĂ LA MUNCĂ? Caz șocant la Poliția Baia Mare....

O FI CONDUS PÂNĂ LA MUNCĂ? Caz șocant la Poliția Baia Mare. Un polițist a venit beat la serviciu. Ce valoare a indicat etilotestul:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Situația halucinantă la Poliția Baia Mare. Un polițist a venit la serviciu deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Înainte de a intra în serviciu acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acum polițistul este cercetat disciplinar, scrie VasileDale.ro

Ce spune Poliția

Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș verifică periodic respectarea de către polițiști a Codului de Etică și Deontologie.

De asemenea, la intrarea în serviciu, toți polițiștii sunt instruiți și evaluați din punct de vedere al capacității de a-și desfășura atribuțiile de serviciu.

Fiecare încălcare a prevederilor Codului de Etică și Deontologie și atribuțiilor de serviciu sau prevederilor legale este supusă verificărilor în cadrul cercetărilor disciplinare.

Instituția noastră nu tolerează nicio abatere de la prevederile legale a personalului propriu şi îşi reafirmă determinarea de a acţiona cu echidistanţă şi profesionalism toate cauzele instrumentate” a trasmis biroul de presă al IPJ Maramureș.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA