AcasăActualitate112CAZ ȘOCANT ÎN BAIA MARE | 3 persoane tăiate cu cuțitul într-un...

CAZ ȘOCANT ÎN BAIA MARE | 3 persoane tăiate cu cuțitul într-un apartament. Totul a pornit de la un tânăr depresiv care voia să își ia viața

spot_img

DISTRIBUIȚI

Caz șocant petrecut în seara zilei de 27 martie într-un apartament din zona Pieței Revoluției din Baia Mare. Trei persoane au ajuns la spital cu răni provocate de cuțit, iar totul a pornit de la un tânăr care voia să își ia viața.

Potrivit VasileDale.ro, tânărul a suferit o depresie după ce ar fi fost părăsit de către iubită. Întreaga zi a avut un comportament neobișnuit, iar spre seară a pus mâna pe un cuțit și a anunțat că se omoară, după care s-a tăiat în zona pieptului.

Imediat, sora împreună cu cumnatul tânărului au sărit să-l dezarmeze, însă ambii s-au tăiat în cuțit în încercarea de a-l opri. În cele din urmă, la fața loculu au ajuns echipaje de Poliție și Ambulanță, toți cei trei fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență.

Ce spune Poliția

Aseară, 27 martie, la ora 20.47, polițiștii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un bărbat a avut o tentativă de suicid.
Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelanta, care a relatat faptul că, în timp ce se afla în bucătărie, un bărbat, de 31 de ani, a luat un cuțit cu care a încercat sa se sinucidă. În acel moment, apelanta și un alt bărbat au intervenit pentru a-l deposeda de cuțit, moment în care ambii au fost răniți ușor în zona mâinilor. Cele trei persoane implicate în eveniment au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA