AcasăActualitateJUSTIȚIE | Soțul Denisei de la Bambi, executat silit printr-o decizie a...

JUSTIȚIE | Soțul Denisei de la Bambi, executat silit printr-o decizie a Judecătoriei Baia Mare. Între timp, se laudă cu 7 apartamente în Dubai

spot_img

DISTRIBUIȚI

Soțul Denisei de la Brânzei a fost executat silit. Bărbatul se laudă că ar avea 7 apartamente în Dubai și că afacerile merg perfect. Cu toate astea, în România îl privesc executorii judecătorești pentru datorii. Mircea Brânzei s-a lăudat recent în cadrul unui podcast că are 7 apartamente în Dubai. Iată că în România este executat silit din cauza unor bilete de ordin de aproape 700.000 de lei emise pe baza unor firme care îi aparțin, scrie playtech.ro.

Mircea Brânzei s-a lăudat recent că are nu mai puțin de 7 apartamente în Dubai și că agenția lui a vândut românilor proprietăți de 60 de milioane de euro tot acolo.

De asemenea, el nu ar avea RCA la mașina cu care ar fi făcut pagube de peste 22.000 de lei. Soțul Denisei de la Bambi a fost la Cluj recent pentru a încheia ultimele afaceri.

Acesta a închiriat o sală la Platina, acolo unde le-a prezentat clujenilor proiecte de blocuri din Dubai în care puteau rezerva un loc cu un token de 12.500 de euro.

Bărbatul este în cadrul unui dosar actual cu executări silite și autorizări de intrare de încăperi. Bărbatul are o soluție la dispoziția părților de grefa instanței din 18.03.2022 de circa 25.000 de lei.

Suma este foarte mică pentru cineva care cumpără apartamente în Dubai. B.A.A.R. a obținut anterior la Judecătoria Baia Mare obligarea lui să ramburseze suma de 25.441.55 de lei.

Citește continuarea AICI.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA