AcasăActualitate112ACTUALIZARE 4/ ACCIDENT GRAV ÎN COLȚIREA – Impact frontal între un camion...

ACTUALIZARE 4/ ACCIDENT GRAV ÎN COLȚIREA – Impact frontal între un camion și o autoutilitară. Șoferul autoutilitarei, salvat de un pompier aflat în timpul liber (GALERIE FOTO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

ACCIDENT GRAV ÎN COLȚIREA   Un accident de circulație grav a avut loc în urmă cu câteva minute în localitatea maramureșeană Colțirea. Potrivit primelor informații, se pare că a avut loc un impact frontal între o autoutilitară și un camion.

Momentan nu se cunosc detalii despre cum s-a petrecut accidentul. Vom reveni cu amănunte.

 

Actualizare:

Mai multe echipaje de prim ajutor și pompieri, dar și de la Poliție au ajuns la locul accidentului. Pompierii maramureșeni s-au mobilizat rapid pentru a stinge un incendiu izbucnit la autoutilitara implicată în accident.

Unul dintre șoferi a fost scos dintre fiare de către salvatori, însă momentan nu se cunosc detalii despre starea acestuia. În acest moment, traficul în zonă este blocat.

 

Actualizare 2:

În urma impactului deosebit de puternic dintre un camion și o autoutilitară, autoutilitara a luat foc. Două ambulanțe, două echipaje de pompieri de la descarcerare și mai mulți polițiști au ajuns la locul accidentului.

Șoferul autoutilitarei a rămas încarcerat printre fiarele mașinii, astfel că pompierii au fost nevoiți să intervină rapid pentru a-l scoate din autotvehiculul în flăcări. Bărbatul a suferit multiple traumatisme și arsuri și a fost transportat de urgență la spital.

Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul. Traficul în zonă a fost reluat.

Actualizare 3:

Se pare că vinovat de accidentul de azi-dimineață este chiar șoferul autotutilitarei. Acesta a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a lovit frontal un camion ce venea din sens opus.

Șoferul camionului nu a suferit răni grave și a refuzat transportul la spital. În schimb, șoferul autoutilitarei a ajuns la spital în stare critică cu multiple traumatisme și arsuri.

Actualizare 4:

Un grav accident de circulație s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 08.20, pe Drumul Județean 193, pe raza localității Colțirea. Un autocamion și o autoutilitară s-au ciocnit frontal, iar mașina mai mică a fost cuprinsă de flăcări.

Un pompier din cadrul Detașamentului “Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare, aflat în timpul liber, care circula prin zonă, a observat că șoferul autoutilitarei nu poate să iasă din mașină și a acționat fără să stea pe gânduri, deoarece viața acestuia era în pericol iminent. Plt.maj. Eugen Nagy a încercat să extragă de urgență șoferul din autoutilitară, dar pentru că acesta avea partea inf erioară a corpului prinsă sub bord, iar flăcările se întețeau, a cerut sprijinul unor participanți la trafic.

Împreună cu doi dintre aceștia, pompierul a reușit să scoată conducătorul auto din cabină și să-l transporte la o distanță de siguranță. Victima a fost preluată, în scurt timp, de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă S.M.U.R.D. și transportată la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

Plt.maj. Nagy Eugen a adunat între timp stingătoare portabile de la șoferii care se opriseră la locul accidentului și a acționat pentru localizarea incendiului, până la sosirea forțelor de intervenție.

La fața locului au acționat un echipaj al unei autospeciale prevăzute cu modul de descarcerare și unul de prim ajutor S.M.U.R.D., de la Garda nr.2 de Intervenție Fărcașa, împreună cu echipajul de Terapie Intensivă Mobilă S.M.U.R.D. și cel de descarcerare grea din cadrul Gărzii nr. 1 de Intervenție Baia Mare”, se arată într-un comunicat publicat de ISU Maramureș pe pagina oficială de Facebook.

ActualMM

Credit foto: Sergiu Topan/ Pop Marcel

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA