AcasăNews AlertMESAJUL PRIMARULUI INTERIMAR Doru Dăncuș de Paștele Catolic: "Dragi creștini, care sărbătoriți...

MESAJUL PRIMARULUI INTERIMAR Doru Dăncuș de Paștele Catolic: „Dragi creștini, care sărbătoriți azi Sfintele Paști, vă urez sărbători luminate și binecuvântate și vă îndemn să rămâneți oameni, printre oameni. Cristos a Înviat!”

spot_img

DISTRIBUIȚI

În Sfânta zi a Paștelui Catolic, transmit toate gândurile bune și rugăciunile spre credincioșii care sărbătoresc astăzi Mântuirea.

Să fii om printre oameni, să fii ajutor pentru cei în nevoie și, mai ales, să sacrifici din tine pentru binele aproapelui. Să ții capul sus, și nu orgoliul. Asta e ceea ce înseamnă a fi creștin și ceea ce ne luminează și înalță sufletele.

Am întâlnit un om cu adevărat sfânt, care întruchipează toate aceste valori. Am avut onoarea, pe care o prețuiesc nespus, de a-l întâlni pe Papa Francisc, care mi-a confirmat că principiul după care mă ghidez în viață e cel corect. Adevărata însemnătate și mântuire este, în primul rând, de a fi oameni. Nu doar în zilele de sărbătoare, ci în fiecare zi.

Dragi creștini, care sărbătoriți azi Sfintele Paști, vă urez sărbători luminate și binecuvântate și vă îndemn să rămâneți oameni, printre oameni. Cristos a Înviat!

Doru Ioan Dăncuș,

Primarul interimar al municipiului Baia Mare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA