AcasăLifestyleȘI CELEBRITĂȚILE IUBESC MARAMUREȘUL! Designerul Cătălin Botezatu a petrecut de ziua lui...

ȘI CELEBRITĂȚILE IUBESC MARAMUREȘUL! Designerul Cătălin Botezatu a petrecut de ziua lui în Maramureș. Chefuri și tăiat de porc la Borșa, călătorie cu Mocănița și poze în halat la Mănăstirea Bârsana

spot_img

DISTRIBUIȚI

Presa mondenă vuiește despre escapada designerului Cătălin Botezatu în Maramureș. Anul acesta, Cătălin Botezatu a petrecut moroșenește de ziua lui. Designerul a dat discotecile de fițe pe un chef de pomină alături de prieteni într-un loc de vis, la Borșa, în Maramureș, arată cei de la Click.

La împlinirea celor 57 de ani, Bote a tăiat porcul, s-a dat cu Mocănița și s-a distrat patru zile și patru nopți la rând.

Bote a împlinit pe 3 decembrie 57 de ani și a decis că e timpul să renunțe de chefurile faraonice pe care le dădea, în fiecare an, în cluburile de fițe din Capitală.

Anul acesta, designerul și-a luat prietenii apropiați, în frunte cu nelipsita Raluca Bădulescu, și au plecat cu toții să petreacă tocmai la Borșa, în Maramureș, în inima tradițiilor românești. Designerul a închiriat un întreg hotel de lux din Maramureș, unde a petrecut patru zile și patru nopți, ca-n povești.

Bote nu a ratat tăierea porcului, călătoria cu Mocănița, dar a făcut și un shooting foto la Mănăstirea Bârsana. Cum altfel decât… într-un halat.

Sursă info și mai multe detalii: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/catalin-botezatu-chef-de-lux-in-maramures-a-2321235.html

ActualMM

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA