AcasăActualitate112INTERVENȚIE HOTĂRÂTĂ ÎN BAIA MARE, ÎN URMA UNOR SESIZĂRI - Un apartament...

INTERVENȚIE HOTĂRÂTĂ ÎN BAIA MARE, ÎN URMA UNOR SESIZĂRI – Un apartament plin de mizerie, de unde ieșea miros pestilențial, a fost igienizat de autoritatea locală. Locatarii locuinței duși la spital pentru evaluarea stării de sănătate

spot_img

DISTRIBUIȚI

În cursul zilei de miercuri, 10.01.2024, polițiști locali din cadrul Direcției Poliția Locală Baia Mare, compartimentele Biroul Ordine Publică, Circulație și de la Biroul Protecția Mediului, în colaborare cu angajați din cadrul Direcției de Asistență Socială,

Serviciul Public Ambient Urban și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare, s-au deplasat la un apartament de pe Bulevardul Regele Ferdinand (fosta stradă Grănicerilor).

Aceștia au pus în executare Sentința nr. 5/2024 a Judecătoriei Baia Mare, prin care locatarul respectivului imobil a fost obligat să permită autorităților locale să intre în apartament în vederea igienizării.

 

Ca urmare a numeroaselor sesizări venite de la cetățenii care locuiesc în zonă au fost demarate demersurile legale de către autoritatea publică locală a municipiului Baia Mare. După mai multe încercări de a lua legătura cu proprietarii apartamentului, în jurul orei 11:00 aceasta a deschis, iar cei prezenți, reprezentanți ai instituțiilor menționate, au efectuat operațiunea de igienizare si curățare a imobilului, cu angajați ai S.P.A.U. Baia Mare.

Operațiunea se desfășoară și în prezent, fiind atent supravegheată de către polițiști locali din cadrul Biroului Ordine Publică și Protecția Mediului. Atât proprietarul

apartamentului, în vârstă de 63 de ani, cât și fiica acestuia au fost transportați la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare, în vederea evaluării stării de sănătate și pentru acordarea îngrijirilor medicale corespunzătoare.

Întreaga acțiune a fost coordonată la fața locului de către Gheorghe Perian, director executiv al Direcției Poliția Locală Baia Mare.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA