AcasăNews AlertMOMENT EMOȚIONANT! "Maramureșul, prin Mitru Lese, a oferit astăzi una dintre cele...

MOMENT EMOȚIONANT! „Maramureșul, prin Mitru Lese, a oferit astăzi una dintre cele mai importante lecții de demnitate și viziune tuturor aleșilor și politicienilor din România!” – Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un moment emoționant a fost oferit în cadrul Biroului Politic Județean al PNL Maramureș, de către primarul orașului Târgu Lăpuș, Mitru Leșe. Unul dintre cei mai longevivi primari din Maramureș, susținut necondiționat de către cetățeni în demersurile, proiectele și munca sa pentru oraș, Leșe și-a anunțat retragerea din administrație începând cu acest an.

Liberalul, care va împlini 68 de ani anul acesta, a decis că e momentul să se retragă din activitatea administrativă și nu va mai candida la alegerile din 2024 pentru primărie, după nu mai puțin de 5 mandate de primar și unul de viceprimar (pentru o scurtă perioadă preluând și atribuțiile de primar interimar) al orașului Târgu Lăpuș.

A luat în considerare, însă, munca sa de-o viață, responsabilitatea și încredrea pe care i le-au conferit lăpușenii și în ultima vreme a căutat persoana potrivită care să poată să îi continue misiunea, proiectele pentru cetățeni.

Vlad Herman

A găsit omul potrivit în persoana lui Vlad Herman, un tânăr venit din mediul privat, de relativ puțin timp în administrație, însă care a dovedit deja prin serozitatea și dăruința sa. Herman este director al Serviciului Public de Salubrizare din Târgu Lăpuș, unul dintre oamenii de bază ai actualei administrații. Datorită calităților sale, a convins și în zona politică, având de asemenea și susținerea liderilor PNL Maramureș.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA