AcasăActualitate112MARAMUREȘ | ACTUALIZARE… - Motociclist lovit în plin de un șofer beat...

MARAMUREȘ | ACTUALIZARE… – Motociclist lovit în plin de un șofer beat la volan, la intrarea în Satulung. Victima, transportată de urgență la Spitalul Județean

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un nou accident grav a avut loc în Maramureș, aseară, pe DN 1C, la intrarea în localitatea Satulung dinspre Baia Mare. Șoferul unui autoturism, beat la volan, a virat brusc la stânga pentru a intra pe o străduță laterală și a lovit în plin un motociclist care circula regulamentar din sensul opus, victima nemaiavând cum să evite impactul.

Mai multe echipaje de Poliție și echipaje de salvatori au ajuns la fața locului. Proiectat pe asfalt în urma impactului, motociclistul a supraviețuit, însă a suferit o fractură gravă la unul din membrele inferioare. Acesta a fost preluat imediat de către paramedici și transportat la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

Șoferul vinovat de accident a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, acesta indicând o concentrație de 0.51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost transportat la spital, de asemenea, pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Este al nenumăratelea accident rutier cu victime produs în ultimele zile în Maramureș din cauza șoferilor băuți sau drogați la volan, iar fenomenul pare că ia amploare pe zi ce trece.

ACTUALIZARE: Ce spune Poliția

Ieri, 24 septembrie a.c., la ora 21.00, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier în localitatea Satulung.

Deplasați la fața locului și din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 45 de ani, aflat la volanul unui autoturism, condus din direcția municipiului Baia Mare, înspre municipiul Dej, ajuns la intersecția cu D.N. 1C cu strada Tineretului, a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă din sens opus de un tânăr de 17 ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motocicletei, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul tânărului de 17 ani, dar în cazul conducătorului autoturismului etilotestul a indicat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 

Adrian Barbur/ ActualMM

Foto/ video: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA