AcasăActualitate112CUPLUL “CATALIZATOR” - O băimăreancă și iubitul său sătmărean au fost prinși...

CUPLUL “CATALIZATOR” – O băimăreancă și iubitul său sătmărean au fost prinși după ce au băgat spaima în șoferi, furând catalizatoarele mașinilor

spot_img

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare- Biroul de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi, de către 2 bărbaţi din Satu Mare, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras, elemente de caroserie, respectiv catalizatoare, de pe autoturismele parcate pe raza municipiului Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au identificat persoanele care se fac vinovate de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, fiind vorba despre o tânără, de 24 de ani, din judeţul Maramureş, respectiv un bărbat, de 47 de ani, din judeţul Satu Mare.

În fapt, cei doi, au sustras, prin tăiere, catalizatoarele sistemelor de evacuare a noxelor montate pe autoturismele persoanelor păgubite.

La data de 21 iulie a.c., poliţiştii sătmăreni au pus în executare 2 mandate de percheziţie domiciliară, emise de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Satu Mare.

În baza mandatelor au fost efectuate percheziţii la un imobil situat în localitatea Negreşti Oaş, respectiv la un imobil din municipiul Baia Mare.

Cu ocazia percheziţiilor au fost ridicate mai multe ustensile folosite la comiterea infracţiunilor.

Faţă de bărbat, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au dispus măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru stabilirea unei măsuri preventive.

Bărbatul a fost depus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.

Verificările în cauză continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA