AcasăActualitate112ACCIDENT ÎN BAIA SPRIE | O femeie a ajuns de urgență la...

ACCIDENT ÎN BAIA SPRIE | O femeie a ajuns de urgență la spital după ce a fost lovită de mașină în timp ce trecea strada, neregulamentar. La câțiva metri de locul accidentului se află o trecere pentru pietoni:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un accident rutier cu o victimă a avut loc în această după-masă pe raza orașului Baia Sprie. O femeie a fost lovită de un autoturism în timp ce trecea strada printr-un loc nepermis, asta deși la câțiva metri de locul accidentului se află o trecere pentru pietoni. Din nefericire, șoferul autoturismului nu a reușit să o evite pe femeie.

În urma impactului și a rănilor suferite, victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare pentru îngrijiri de specialitate.

Ce spune Poliția

Astăzi, 16 noiembrie a.c., la ora 12.35, polițiștii din Baia Sprie au fost solicitați prin apel de urgență să intervină la un accident rutier produs pe D.N. 18, pe strada Gutinului. În urma deplasării la fața locului și din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 40 de ani din Baia Sprie, aflat la volanul unui autoturism, a surprins și accidentat o femeie în vârstă de 55 de ani din Cavnic, aflată în calitate de pieton.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, arată reprezentanții IPJ Maramureș.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA