AcasăLifestyleMondenHOROSCOP – Jupiter si Pluto decid soarta zodiilor în 2017

HOROSCOP – Jupiter si Pluto decid soarta zodiilor în 2017

spot_img

DISTRIBUIȚI

HOROSCOP Primele previziuni pentru 2017. Vedetele anului sunt planetele Jupiter şi Pluto, doi coloşi ai cerului care vor face şi desface jocurile din toate punctele de vedere.

HOROSCOP Jupiter va intra în Casa Iubirii Berbecului până în octombrie 2017, iar Venus şi Marte îl trezesc la realitatea pe Geamăn.

 

Berbec. 2017 stă sub semnul conflictului.
Nu va fi un an în care te vei stabiliza din punct de vedere emoţional. Vei avea tot felul de perioade up and down, iar cuvântul care va caracteriza anul va fi ÎNVĂŢARE.

Vor creşte şi nevoile emoţionale ale părinţilor şi vei fi supus unor testări serioase, căci în Casa Căminului va cădea curentul de multe ori.

Până în luna octombrie, Jupiter va fi în Casa Iubirii şi te va încerca din toate punctele de vedere. Vei avea multe relaţii, însă toate se vor termina cu suspine. Dacă vei fi suficient de atent, vei învăţa multe din toate eşecurile amoroase.

Din octombrie încolo vor veni şi veştile bune deoarece Jupiter se va muta în Casa Banilor, deci te îmbogăţeşti.

Taur. Cuvântul care va caracteriza anul 2017 va fi SUCCES. Îţi vine greu a crede că va ieşi soarele pe strada ta după un 2016 plin de încercări, dar dacă îţi spunem că vei fi una din zodiile-vedetă, ce spui?

Vei câştiga de 10 ori mai mulţi bani, mai ales în prima jumătate a anului.

E posibil să îţi extinzi familia sau să primeşti o veste bună în acest sens de la o sora sau un frate. Deci pregăteşte-te să fii părinte sau unchi ori mătuşă. În dragoste sentimentele vor urca şi vor coborî ca într-un parc de distracţii.

Inima ta va fi pusă unei încercări grele: ori vei face pasul cel mare, ori te vei despărţi definitiv.

Gemeni. Venus şi Marte poposesc în Casa Familiei şi dezvolta latura ta protectoare. Vei fi mai atent la nevoile rudelor tale mai apropiate, iar ele vor descoperi în tine un om pe care nu l-au cunoscut niciodată.

Din punct de vedere amoros, apar tot felul de situaţii care mai de care mai provocatoare.

S-ar putea să începi o relaţie cu o persoană de la locul de muncă ori chiar cu un superior. Vei simţi nevoia schimbului de experienţă din punct de vedere carieristic şi vei face un pas important, un pas de care îţi era frică în 2016.

Rac. Cuvântul de ordine pentru ţine în 2017 va fi LIBERTATE. Te vei desprinde de familie dorind să îţi recâştigi în sfârşit independenţa.

Dependenţa de familie ţi-a făcut mult rău şi va trebui să le explici alor tăi că nu ai nimic împotriva lor, ci, pur şi simplu, trebuie să începi să îţi asumi singur anumite responsabilităţi.

Poţi pierde locul de muncă în august sau septembrie, când gafele impardonabile şi inevitabile din punct de vedere karmic le vor pune capac şefilor tăi. De asemenea, Jupiter îţi va bulversa Casa Dragostei.

Nu e exclus să fii păcălit de o persoană carismatică, însă ai grijă ca relaţia să nu devină una toxică. Există toate şansele pentru aşa ceva.

Leu. Cuvântul de care trebuie să ţii cont în 2017 este RESPONSABILITATE. Din aprilie, banii îţi vor scăpa printre degete.

Vei căuta responsabili pentru situaţia ta financiară dezastruoasă, însă cu asta nu vei rezolva nimic.

E drept că şi cei din jur au o influenţă puternică asupra alegerilor pe care le faci, însă 2017 vine cu o serie de lecţii de viaţă care te vor maturiza.

Va fi greu, dar trebuie să fie aşa ca să realizezi tot ce îţi doreşti. Tot din aprilie îţi vei schimba radical concepţia despre iubire după un eşec de câteva luni în dragoste.

Ultimul trimestru al anului va fi spectaculos din punct de vedere amoros.

 Fecioară. Primeşti oferte de muncă în străinătate, mai ales în lunile aprilie şi mai, însă e bine să le refuzi.

Toată atenţia ta trebuie să se îndrepte pe creşterea interioară. Cuvântul anului va fi pentru tine ARMONIE.

În octombrie s-ar putea să te lansezi într-un domeniu artistic: muzică, actorie, pictură sau, de ce nu, dans.

Vei căpăta abilităţi de comunicare uluitoare (nu că nu le-ai fi avut) şi s-ar putea să devii un life coach de succes, mai ales dacă îţi place să ajuţi oamenii. Din punct de vedere amoros, 2017 nu va fi diferit de 2016.

Nu îţi găseşti, aşadar, marea dragoste în anul ce vine.

Balanţă. Vei fi încărcat cu tot felul de sarcini care vor scoate din tine supraomenescul. EPUIZAREA este cuvântul care îţi va defini starea, semn că nu va fi un an tocmai uşor.

Din aprilie, Pluto se mişcă în sens invers în Casa Familiei. Asta înseamnă proces pentru custodie pentru cei divorţaţi şi cu copii sau chiar divorţ pentru cei care şi-au pus deja pirostriile.

Un eveniment neplăcut va avea loc în perioada 27 – 29 aprilie.

Scorpion. Fluturaşii vor face slalom prin stomacul tău din ianuarie, însă din cauza muncii excesive, s-ar putea ca aceştia să redevină omizi, aşa că fii foarte atent la acest tren important.

Problemele în familie vor fi nenumărate, iar multe din discuţiile care te vor seca de energie vor fi legate de bani: moşteniri, datorii mai vechi etc.

Săgetător. Cuvântul care îţi va caracteriza anul este SPAIMA. Panica va fi la tot pasul pentru că nu ţi-ai făcut temele în 2016.

Prima parte a anului va fi, cu toată permisiunea, dezastruoasă din punct de vedere financiar.

Încă nu ai învăţat cum se fac investiţiile şi tinzi să nu renunţi la ideea că tot ce zboară se şi mănâncă. În al treilea trimestru îţi cauţi dragostea şi, cu nişte eforturi substanţiale, vei fi aproape de ce îţi doreşti.

Capricorn. Să nu te pună bunul Dumnezeu să începi negocieri salariale în al doilea trimestru din an.

Nu doar că nu vei obţine banii doriţi, însă solicitarea ta va fi considerată impertinenţă din partea şefilor, mai ales că nu te vei remarca prin rezultate excepţionale.

În familie, ai tăi te vor pune între ciocan şi nicovală, iar sectorul amoros nu va fi sectorul tău forţe.

Vărsător. Va trebui să renunţi la multe proiecte pentru că îţi vei schimbă perspectivele despre viaţă.

Aşadar, cuvântul care îţi va caracteriza drumul în 2017 este SCHIMBARE. În trimestrul al doilea reflectorul cosmic se mută pe sectorul sentimental. Asta înseamnă o nouă relaţie sau consolidarea celei existente.

Peşti. Va curge lapte şi miere în Casa Dragostei.

Vei lăsa toate grijile deoparte şi vei repara o serie de greşeli pe care le-ai făcut din punct de vedere amoros în trecut. E posibil să îţi schimbi şi locul de muncă, aşa că pregăteşte-te încă de pe acum de o revoluţie serioasă în Casa Carierei.

Pregăteşte-ţi terenul din timp întrucât schimbarea va veni oricum. Nevoia de reapropiere de rudele tale dragi va deveni şi mai puternică, mai ales în a două jumătate a anului.

 

sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA