AcasăActualitateSocialPOLITIA IN ACTIUNE - Paine vanduta ilegal in Baia Mare. O masina...

POLITIA IN ACTIUNE – Paine vanduta ilegal in Baia Mare. O masina de 30.000 lei a fost confiscata. Hoti prinsi

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ieri, 22.03.2012, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor a efectuat o acţiune pe raza municipiului Baia Mare, având ca scop prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit cu produse de panificaţie. Poliţiştii au constatat două contravenţii pentru care au aplicat tot atâtea amenzi în cuantum total de 4.500 lei.

De asemenea, s-a dispus confiscarea produselor de panificaţie valorificate fără documente de provenienţă, precum şi a unei autoutilitare folosite pentru transportul produselor mai susmenţionate, în valoare de 30.000 lei.

Un sălăjean,  urmărit naţional pentru furt, a fost depistat la Baia Mare şi depus în arest

Poliţiştii Biroului Urmăriri Baia Mare au executat ieri un mandat de arestare. Acesta a fost emis pe numele lui Alin C., de 22 de ani, din localitatea Someş Odorhei, judeţul Sălaj, de către Judecătoria Jibou. Tânărul are de ispăşit o pedeapsă  de  doi ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Prejudiciu de 5.000 de lei dintr-un furt a fost recuperat la Săcel iar hoţii identificaţi

În noaptea de 18/19 martie, profitând de faptul că geamul unui local din localitatea Săcel a fost lăsat deschis, persoane necunoscute au intrat în interior, de unde au furat un laptop şi alte componente electronice, sticle cu băuturi alcoolice, CD-uri cu muzică precum şi suma de 200 de lei, prejudicial fiind de 5.000 lei.     La interval de câteva zile, poliţiştii de la Postul Comunal Săcel i-au identificat pe suspecţi. Aceştia sunt cinci bărbaţi, cu vârste între 17 şi 30 de ani, din care patru locuiesc în Moisei iar unul are domiciliul în Vişeu de Sus.           Prejudiciul a fost recuperat în totalitate iar cei în cauză sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA