AcasăEvenimentBAIA MARE | Vrei să sari din avion ori, mai bine, să...

BAIA MARE | Vrei să sari din avion ori, mai bine, să îl pilotezi? Mai sunt doar 3 ZILE în care te poți înscrie să faci asta GRATUIT la Aeroclubul Baia Mare! Ba mai mult, vei fi antrenat să devii chiar tu pilot de planor sau parașutist:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Mai sunt doar 3 zile în care Aeroclubul Baia Mare primește înscrieri pentru cursurile gratuite de pilot planor și parașutism. 23 februarie este ultima zi în care tinerii doritori, cu vârste cuprinse între 15 și 23 de ani (neîmpliniți) mai pot să se înscrie la cursurile subvenționate de către stat și să devină chiar ei piloți de planor sau parașutiști.

Așadar, tinerii ce își doresc să fie cu capul în nori, la propriu, se pot înscrie zilele acestea ONLINE pentru oricare dintre disciplinele menționate, pe site-ul oficial www.ar.ro.

Aeroclubul Baia Mare pregătește, însă, mai multe surprize pentru cei ce doresc o experiență cu adevărat fantastică. Cu titlu de noutate, se organizează cursuri de pilor avion PPL! Așadar, fie că îți dorești doar să experiementezi pilotarea unui avion cu motor, sau vrei să începi o carieră în aviație, acum poți să o faci și în Baia Mare.

Pentru zborul cu avionul, înscrierile se fac doar la Aeroportul Teritorial Baia Mare, cu sediul în Tăuții Măgherăuș, strada 66, numărul 5.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA