AcasăNews AlertGHEORGHE ȘIMON, DEPUTAT PSD: Este sub demnitatea unui președinte de CJ să...

GHEORGHE ȘIMON, DEPUTAT PSD: Este sub demnitatea unui președinte de CJ să se certe public cu primarii

spot_img

DISTRIBUIȚI

Gheorghe Simon, deputat PSD Maramureș susține că președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan l-a surprins încă o dată, neplăcut, prin atacul absolut copilăresc lansat la adresa unuia dintre cei mai harnici primari ai Maramureșului, Vasile Coman, edilul din Vișeu de Sus. Realizările primarului Vasile Coman sunt evidente și se concretizează în FAPTE. Modul în care a renăscut orașul Vișeu de Sus sub administrația primarului Coman și investițiile de sute de milioane de euro făcute aici sunt concretizate în proiecte finalizate, demarate sau aflate în finanțare. Viața oamenilor din Vișeu de Sus s-a schimbat foarte mult în bine în ultimii ani și asta datorită unei administrații performante.

Consider că este sub demnitatea unui președinte de Consiliu Județean, fie el și șeful PNL Maramureș să atace un primar doar pentru că acesta a prezentat comunității pe care o conduce că județul pierde o investiție de 400 de milioane de euro din bani europeni. Chiar Ionel Bogdan recunoaște că s-a lăudat cu faptul că acest contract a fost semnat cu mult fast, cu mai bine de 1 an în urmă, în prezența fostului ministru PNL Marcel Boloș. Vorbim despre un alt proiect pe care administrația județeană condusă de Ionel Bogdan l-a ratat, așa cum a ratat și investiția de la Aeroportul Internațional Maramureș și SMID. Și mai este evident un lucru: după aproape 4 ani de mandat, ZERO kilometri de drum județean au intrat în reabilitare în Maramureș. ZERO!

Să te cerți cu un primar este sub demnitatea unui demnitar și asta vreau să îi transmit lui Ionel Bogdan: să învețe să dialogheze cu primarii, să fie partenerul lor, să vină în sprijinul comunităților maramureșene dar, mai ales, să învețe administrația și sperăm să nu mai facă asta pe banii maramureșenilor. Patru ani de incompetență au fost de ajuns”, a concluzionat deputatul PSD Maramureș, Gheorghe Șimon.

Biroul de presă al PSD Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA