AcasăAdministrațiePLOAIA FACE RAVAGII / ACTUALIZARE – Străzi inundate în Baia Mare! Sistemul...

PLOAIA FACE RAVAGII / ACTUALIZARE – Străzi inundate în Baia Mare! Sistemul de canalizare nu a făcut față precipitațiilor abundente. Brazi smulşi la Izvoare, pâraie umflate

spot_img

DISTRIBUIȚI

PLOAIA FACE RAVAGII    Precipitațiile abundente fac ravagii în Baia Mare. Unele străzi din municipiu sunt acoperite complet de apă, traficul desfășurându-se greu. Pe trotuare pot circula doar pietonii care au avut inspirația de a ieși din casă cu cizme de cauciuc.

Un cititor al site-ului ActualMM ne-a trimis imagini video în care se poate observa cum strada Grănicerilor și bulevardul Unirii sunt acoperite de apă. Nivelul apei a depășit în unele locuri 20 de centimetri.

O băimăreancă a surprins mai multe imagini cu strada Grănicerilor (intersecție cu strada Vasile Alecsandri) inundată.

 

ACTUALIZARE

Furtuna a făcut prăpăd şi în Munţii Gutâi, în zona staţiunii Izvoare. Brazi uriaşi au fost smulşi din rădăcini. Din fericire nimeni nu a fost rănit, doar câteva căsuţe de vacanţă au fost avariate după ce brazii au căzut peste ele, conform site-ului vasiledale.ro.

 

O cititoare a site-ului ActualMM ne-a trimis imagini realizate după ploaia torenţială ce s-a abătut marţi, 25 iulie, în localitatea Remetea Chioarului.

Vom reveni cu amănunte.

Știre în curs de actualizare.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA