AcasăActualitate112CAZ MONSTRUOS ÎN BAIA MARE! O bătrână de 95 de ani a...

CAZ MONSTRUOS ÎN BAIA MARE! O bătrână de 95 de ani a fost bătută cu bestialitate de fiul ei. O vecină care a auzit urletele disperate ale bătrânei, a sunat la 112

spot_img

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, la orele amiezii, polițiștii au fost chemați de urgență să intervină la o locuință din Baia Mare. Aceștia au fost sesizați de către o femeie, despre faptul că o vecină, care a fost agresată de către un membru de familie strigă după ajutor.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat victima, o femeie de 95 de ani. Aceasta prezenta urme de violență la nivelul membrelor superioare și a feței, motiv pentru care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că fiul victimei, un bărbat de 45 de ani, și-ar fi agresat fizic mama. Acesta a părăsit locul faptei până la sosirea polițiștilor.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA