AcasăActualitate112CAZ ȘOCANT ÎN BAIA MARE | Tânără de 18 ani, VIOLATĂ de...

CAZ ȘOCANT ÎN BAIA MARE | Tânără de 18 ani, VIOLATĂ de socru după ce a rămas singură cu el în casă. Agresorul a fost arestat preventiv

spot_img

DISTRIBUIȚI

Luni, 19 septembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat sub aspectul comiterii infracțiunii de viol.

În fapt, la data de 17 septembrie a.c., polițiștii băimăreni au fost sesizați prin plângere de către o tânără de 18 ani din municipiu, cu privire la faptul că bărbatul de 41 de ani, a întreținut relații sexuale împotriva voinței sale, cu violență, în data de 16 septembrie a.c., după ce membrii familiei au plecat de acasă. Fata era nora bărbatului.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acesta a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Ce spune instanța de judecată

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 3921/P/2022, din data de 20.09.2022 şi în consecinţă: În temeiul art. 202 alin.1 şi 3, art. 223 alin. 1 lit. c şi alin. 2, art. 226 alin. 1 Codul de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului C. D., ……, pentru săvârşirea infracţiunii de viol, prevăzută de art. 218 alin. (1) şi alin. (3) lit. b teza a II-a C.pen., cu aplicarea art. 41 alin. (1) C.pen, pentru o perioadă de 30 de zile de la data de 20 septembrie 2022 până în data de 19 octombrie 2022 inclusiv. Respinge solicitarea inculpatului Covaci Didică, prin apărător, de a se lua măsura preventivă a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA