AcasăNews AlertANCHETĂ LA EPISCOPIA ORTODOXĂ A MARAMUREȘULUI ȘI SĂTMARULUI – Un stareț din...

ANCHETĂ LA EPISCOPIA ORTODOXĂ A MARAMUREȘULUI ȘI SĂTMARULUI – Un stareț din Borșa e acuzat că a lăsat o fostă măicuță însărcinată cu gemene

spot_img

DISTRIBUIȚI

ANCHETĂ LA EPISCOPIA ORTODOXĂ A MARAMUREȘULUI ȘI SĂTMARULUI   După ce stareţul de la Mănăstirea Prislop a fost dat afară din cauza unei discuţii indecente cu un bărbat, dialog uluitor dezvăluit în exclusivitate la Observator, încă un preot e chemat să dea explicaţii la Episcopia Maramureşului. Mai marii bisericii din zonă vor să afle dacă monahul este cel care în 2011 a lăsat însărcinată o măicuţă. Cel despre care presa a scris ani la rând că, în 2011, ar fi lăsat-o însărcinată, cu gemene, pe Măicuţa Sebastiana. Este vorba despre Popa Antonie Ciobanu, stareţ Schitul Sf. Gheorghe, Borşa, potrivit Observator.

În timp ce fosta măicuţă îşi creşte singură fetele, părintele e ocupat cu cele sfinte. Face calcule să vadă cât îl va costa pictura bisericii. Acum câţiva ani avea alte probleme, după ce s-a aflat de povestea de dragoste pe care ar fi trăit-o cu stareţa de mănstire. Măicuţa a fost exclusă din viaţa monahală până la majoratul fetelor. Dar n-a vrut să spună niciodată cine este tatăl. Un mister pe care încearcă acum să-l dezlege chiar Episcopia Maramureşului.

Reporter: Ştiţi cumva că ar fi tatăl copilului?

Cristian Ştefan, purtător de cuvânt al Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului: De la dumneavoastră am aflat! Cert este că va fi şi el chemati aici la Episcopie, să discutăm, să vedem şi să luăm o decizie.

Este a doua anchetă pe care mai marii Episcopiei Maramureşului o pornesc în doar două zile. Ieri, l-au dat afară din Mănăstireai Prislop pe stareţul Celestin după ce, în urma dezvăluirilor făcute la Observator, acesta a recunoscut că a purtat o discuţie indecentă pe facebook, cu un bărbat. Preotul a fost mutat, în regim de pocăinţă, la o altă mănăstire. În nevinovăţia lui cred şi muncitorii care construiesc chilii la Prislop. Oricum, părintele vrea să-l dea în judecată pe cel de la care a pornit tot scandalul.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA